Gå til innhold

Hvor mye er accounten min verdt?


Anbefalte innlegg

Vurderer egentlig å selge accounten min som inneholder:

 

1x 70 Rogue, s2/s3 gear, swift netherdrake (s1 mount)

1x 70 Druid, s2/s3 gear, Merciless Netherdrake (s2 mount)

1x 65 Warlock, med en god del honor gear alà Vindicator's og div andre honor rewards.

1x 56 Hunter.

 

Og diverse andre chars...

 

Det eneste som er dårlig med denne accounten er vel at Rogue, druid og warlock er på en pve server, de er dog i Cyclone. Jeg la ut accounten for salg engang i høst bare for å skjekke om folk var interessert, noe veldig mange var. Satte prisen på 3.5k dengang å ble spammet med tlf/sms. Jeg vil helst ha 3k-4k, noe som jeg trur jeg kan få, eller? Er også rundt 2k gold på accounten.

 

Så, noen innspill?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hæh? Kan ein WoW-konto vere verdt noko i ekte pengar? :dontgetit:

 

Kay

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7007026.stm

 

Hvor mongolid idioiten går det ann å bli? Hvorfor ikke bare skrive til Blizzard med en gang og si "Hey, BAN ME!" og bli ferdig med det?

 

""Account sales can sometimes be hard to detect, depending on the technology that a game company uses to gather information about users," he added."

 

Ikke når BBC blåser saken opp med full account name og ryktede salgspris.

 

Jaja.

 

En viktig ting å gjøre er å sondere markedet før et salg. Sjekk ut diverse kilder som Ebay, Tradera, Finn, QXL etc og se om det er noen som selger noe tilnærmet det du har. Sett så prisen etter et. Er mye lettere å forsvare en satt pris når en vet hva markedet sier og dermed mye lettere å argumentere mot en eventuell pruting.

Lenke til kommentar

Har fått svar på det jeg ville, bare la tråden dø nå :)

Kommer vel mest sannsynligvis ikke til å selge, men er kjekt å vite hva den er verdt i tilfelle jeg skulle havne i en økonomisk krise engang, og for meg er 3-4k nok til å redde meg fra det jeg ser på som en "økonomisk krise" :p

 

Men uansett takk for alle svar.

Lenke til kommentar
Du må huske på at selv om du KANSKJE kan få opptil 3000kr for accounten pr idag, så vil prisen synke for hver eneste uke som går.

Og det er fordi WotLK kommer snart eller? Rett før releasen vil jeg tro at level 70's (med dårlig gear) vil selge for mer en vanlig, og de med bra gear selger mindre en vanlig, siden gearet blit verdiløst i WotLK.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...