Gå til innhold

Anonyme erklærer krig mot Scientologi! / NY protestaksjon 14. Mars


Aksjonerte du den 10. februar?  

130 stemmer

  1. 1. .

    • Ja
      20
    • Nei
      110


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

The one permanent emotion of the inferior man is fear - fear of the unknown, the complex, the inexplicable. What he wants above everything else is safety. ~Henry Louis Mencken

 

Fear is the highest fence. ~Dudley Nichols

 

Fear has a large shadow, but he himself is small. ~Ruth Gendler

 

Edit: Nok til å beskrive de bildene som nettopp ble lagt ut ^^

Endret av Skyrim
Lenke til kommentar

Jeg har sett litt på en video fra protesten:

 

*snakk om hjernevasking for å kunne tro på Xenu*

Anon1 : "..å lære seg Emacs er hvis du først har lagt ned alle de kreftene i å gjøre det kan du ikke si at Emacs er dårlig."

*Anonymous ler*

 

---

 

*Anonymous kommer frem til SoC-kontorene*

Anon2: "Skal vi stoppe litt her?"

Anon3: "Vi har ikke lov til å stå stille."

*Anonymous beveger seg videre med en gang*

 

---

Snakk om goodie two shoes nerder dere er. :)

Det høyeste noen ropte var: "har noen en sigarett?".

Lenke til kommentar

Flott at politiet stiller opp, og dette må være noen av de fredeligste demonstrasjonene noen sinne, så de kan dra fort hjem igjen. Hvis Scientologikirken hadde gått tilbake til taktikken med å forsøke å hisse opp demonstranter, angripe dem fysisk, osv, kunne det blitt bruk for politiet, men Scientologikirken har skjønt at å la medlemmene sine snakke med kritikerne er vanvittig demoraliserende fordi disse kritikerne ofte er tidligere scientologer eller andre som vet mye. Noen av medlemmene som ble sendt ut for å provosere/engasjere demonstranter brøt ut selv etter hvert, så det var ikke noen lur taktikk selv on det var Hubbard som hadde foreslått den.

 

Scientologikirken sendte falske trusler til arabiske abassader og til seg selv for å sværte en kritiker på 70-tallet. Fremdeles i dag har anmeldelse for hets og trusler en høy sannsynlighet for å være selvpåført eller utført av egne ansatte og familiemedlemmer. Da mener jeg ondsinnede direkte trusler, ikke slike rykter som Safe Scandinavia ble utsatt for.

 

Skal bli interessant å se resultatet av FBIs etterforskning av det hvite pulveret og om det i det hele tatt eksisterer.

 

 

 

Re: Emacs.

Lo godt av den. Anonymous vet å relatere kult-opplevelsen med sine egne opplevelser.

 

Godt gjort at dere ikke fikk med noen Blitzere og hooligans - eller ihvertfall ingen som oppførte seg slik. Tidspunktet hjalp kanskje litt.

 

Re: God oppførsel

 

Har selv hvert med i politiske markeringer og tro meg når jeg sier at det er slike ting som skaper sympati for en sak og viser sant engasjement. Bråk, uro og vandalisme fører bare til negativ oppmerksomhet og viser verden at man egentlig ikke bryr seg om saken men bare var ute for å få seg litt adrenalin av å destruere. Så godt gjort folkens.

Endret av 89
Lenke til kommentar

som noen nevnte, dette var en stille og lovlig demonstrasjon.. man måtte vist ha tillatelse til å gå i tog.. menmen.. Så kan vel de som synes demonstrasjonen var rolig ta seg en bolle da de sansynligvis satt hjemme og ikke turde å gå ut... guts til alle som møtte.. var sinsykt morro.. Masse folk som tok imot flyers og støttet aksjonen.. Viser bare at samfunnet er kritisk til hva denne "kirka" driver med.

 

Ellers blir det ny demo 15ende mars. De som satt hjemme å lurte på om de skulle være med.. MØT opp, de som føler de bor for langt borte.. En fyr kom fra trondheim for å joine.. så ikke noen unskyldning..

 

Dette var en morro dag, der nerder fikk vist sin mening. Scientologene stilte med innleide vakter og andre forsøk på å infiltrere demonstrasjonen. Heldigvis var politiet hele tiden til stedet å passet på demonstrantene slik at det ikke ble noe bråk.

 

,)

Lenke til kommentar
. Heldigvis var politiet hele tiden til stedet å passet på demonstrantene slik at det ikke ble noe bråk.

Nettopp. Og her mener man "passe på" på flere vis. Demonstrantene selv er faktisk noe av det som politiet skal beskytte - både beskytte dem fra seg selv og beskytte dem fra andre.

 

2256359908_a971c7ccde_m.jpg

2256294894_df9b20de08.jpg

 

Jeg likte denne:

I'm glad the riot squad had nothing to do. I hoped they laughed their asses off behind their game-faces! Let there be lulz for policemen when there are no criminals around!

 

Law enforcement talks. When it's just them, they chatter worse than women. And they will talk about today. They'll tell the officers who weren't there all about it. They will tell their friends and their loved ones. They'll laugh over it with the EMS guys.

 

And somewhere, in that branching network of lulz, the message will get to a pair of ears that need it.

Akkurat.

Lenke til kommentar

-a little bit about Scientology's uniformed security and the children's Rehabilitation Project Force (RPF). This is from the documentary "Missing in Happy Valley"

 

 

 

Frank Oliver, an ex-OSA agent for the Church of Scientology, talks about some of the criminal tactics employed by Scientology. This clip is from the documentary "Missing in Happy Valley"

 

Endret av lissabon
Lenke til kommentar

Siden Dagbladet ser ut til å være mer på vår side en alle de andre avisene i Norge for tiden kunne vel noen skrive et innlegg eller en kronikk til avisen om hvorfor Anon kjemper mot Scientologi.

 

Hovedinlegg: 5000 tegn inkl. mellomrom.

Kronikk: 7000 tegn inkl. mellomrom.

Innlegg: 2000 tegn inkl. mellomrom.

Replikk/Kortinlegg: 700 tegn inkl. mellomrom.

 

Videre ber de om ett portrettfoto, du kan vel sende inn et bilde av et tomt fjes og si hvorfor du ikke vil ha ansiktet eller navnet ditt på trykk. De tar ikke inn innlegg som er tilbudt flere publikasjoner, og de tar bare imot innlegg i elektronisk form.

 

Send de til "[email protected]" eller "[email protected]

 

Ellers har du jo si;D sidene til Aftenposten hvor du kan ytre din mening. Dette er bare noen av måtene du kan spre budskapet til offentligheten.

Lenke til kommentar

Noen var inne på at det ikke ville være bra å promotere *chan/anon ved demonstrasjonene.

Dette skjer f.eks her: http://deathboy.livejournal.com/1082404.html

 

Det er vel kanskje ikke det lureste nei, dersom intetanende mennesker blir interessert i dette, som er positivt, men deretter finner frem til f.eks dette http://www.myfoxla.com/myfox/pages/Content...ntentId=3894628 som vil være veldig negativt..

Lenke til kommentar

FOX 11 (Los Angeles) er ofte rimelig håpløse, ja.

 

FOX NEWS CHANNEL og FOX 2 (Detroit), derimot er bedre. Her er FOX 2:

 

Jeg elsket den livejournal-rapporten. Å få en såpass detaljert rapport i tillegg til bilder og video - ikke bare "200 i London, her er et bilde" - var flott.

 

Ellers var det faktisk ikke bare 1 person i Tokyo. Det var 2. :woot:

 

Her er person nummer 2

 

De to visste ikke om hverandre.

 

Religions-forumet på 2ch har blitt informert om hva skjer samt at Sientologikirken faktisk står bak Dianetikk. I Japan toner scientologene ned det religiøse på grunn av både religiøs ekstremisme som de observerer internasjonalt, og farlige kulter innen Japan (Aum), og fokuserer heller på fasade-aktivteter som kurs for forretningsfolk og dianetikk.

 

De planlegger å møte opp igjen den 15 mars - lørdagen etter L. Ron Hubbard's fødselsdag - for å feire med flere enn 2 personer ihvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...