Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sorry for dobbelposting, men noen som kan forstå hvorfor bildene blir pusher disse bildene ut til høyre? Man kan se at det øverste er pusha enda mer enn det nederste. Dette skjer i Opera og har ingenting med CSSen å gjøre da det skjer også når CSS er skrudd av.

 

Linky

 

EDIT: Da løste det seg ved å kjøre bildene inn i <p>.

Endret av Points
Lenke til kommentar

http://blog.mozilla.com/webdev/2009/03/27/css-spriting-tips/

 

Mye bra kommentarer der. ÅNEI, det eksemplet dere tilfeldigvis kom med bruker 6mb minne og det synes jeg er dumt uten å gidde å tenke over hvor mye bilder som sikkert gjemmer seg inni den, jeg antar at det er de samme bildene som det jeg ser over også syter jeg skikkelig og konkluderer med at sprites er djevelens verk.

Lenke til kommentar

:)

 

Er likevel litt sant i det Jesper sa - om ei side tar 6MB frå eller til (så lenge den ikkje tar alt for mykje i utgangspunktet, sjølvsagt), så er det faktisk ikkje krise. Har du fryktelig mange faner oppe, er du sannsynligvis ein erfaren brukar, og har ein PC som kan håndtere det, uavhengig om ei side tar 25 eller 30 av dine søte megabaits i minnet. Har du få faner oppe, så er problemet borte. Så, så lenge det ikkje er snakk om ekstreme tilfelle, så er ikkje den lille ekstra plassen ei side tar i minnet veldig avgjerande.

Lenke til kommentar
ZOMG 6MB! Då har eg kun 4090MB igjen å ta av! KRISE!

Riktig innstilling. Spesielt med tanke på alle de forskjellige brukerne siden har, forskjellige oppsett og forskjellig mengde faner oppe osv :)

 

Så ta bort én flash-annonse, eller la være å bruke sIFR så har du offsettet det med ganske god margin. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...