Gå til innhold

Hvordan skjule øldrikking?


HowCome

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser det er mer enn nok tips til hvordan å fjerne øllukt her :p Vil derfor bare si at å gjøre noe mer enn å ta en matbit eller tyggis før du kommer hjem er i overkant stressende.

 

Jeg tar en sjangs og sier at jeg tviler på at foreldrene dine har så mye imot at man drkker under aldersgrensen. Ja, det vil være uvant at barnet deres drikker alkohol, men de vil venne seg til tanken fortere enn du tror. Så bare ta det rolig, og vit at hvis de finner det ut så er det ikke verdens undergang. Bare fest med måte som man sier;)

Lenke til kommentar
Hei!

 

Situasjonen er slik at jeg for første gang, i en alder av 17 år, ønsker å prøve og drikke. Skal på en fest nå til lørdag, og det vil hovedsakelig være kamerater som står meg tett. Men, foreldrene mine er imot drikking - og jeg vil gjerne prøve nå. Jeg snakker ikke om store mengder, kanskje bare en flaske, men ønsker å ikke bli tatt.

 

Så, hva er tipsene? Bør jeg ha med meg en trillebår av tyggegummi, eller hva er de enkle og beste tipsene? Drikke noe vann? Øllukten kan jo lett kjennes.

 

Prøv å finne noen å overnatte hos, så er du helt safe! Øl lukta og "bakrusen" er borte i morgen. Første gangen jeg drakk øl var jeg 16 år. Jeg og 2 kompiser som drakk oss "drit fulle" på en murerpils. Mor og far var på hytta, de merket det ikke. Fikk en 20 åring vi kjenner til å kjøpe.

 

Kaffepulver (uten vann altså) fungerer promillesettende

Det er i alle fall reinspikka bullshit.

Bevis det, da.

 

Daniel :)

 

Haha, sånn skal jeg begynne å si og! Jeg skal slenge ut en påstand, og når folk nekter skal jeg si: "Bevis det, da." :p

 

Det er heller du som burde bevise at det ikke er bullshit :p

Lenke til kommentar

Alkoholen vandre faktisk ut i blodet og blir frakta rundt i kroppen. At kaffe, bananer og diverse andre ting får deg til å blir ederu er bare tull. Det som funker er å ta seg litt mat og vatten før du legger deg. Du blir ikkje edru men du føler eg litt bedre når du vakner neste morning.

 

Til dere som sitter å eter kaffekrut, du behøver ikkje starte på pose nummer to. Du blir bare dårlig.

Lenke til kommentar

Hvis du klarer å beherske deg i motsetning til veldig mange andre som drikker for første gang bør det være null problem, etpar tyggis før du stikker hjem og du er i mål.

 

Bare ikke end opp som en "typisk" fjortiss som drikker første gang, ligger og spyr og er helt vrak.

Lenke til kommentar
Kaffepulver (uten vann altså) fungerer promille- og ølluktnedsettende. Spis litt før du går hjem.

 

Daniel :)

 

 

At det er luktnedsettene kan jeg gå med på, men det med promille vil jeg gjerne se papirer på. finnes vel til dags dato ingenting som hjelper på å få promillen ned fortere, annet enn viss du tapper ut alt blodet ditt og erstatter det med nytt.

Lenke til kommentar

Husker jeg var 16 og moren min sa det lukta øl av meg selv om jeg ikke hadde drukket en skit, og vært på kino. Med dette kkonkluderte jeg med at jeg alltid må lukte øl og det derfor var umulig og ferske meg.

 

 

nokk OT. Tror det blir hardt for deg og bare drikke ett par øl når du er på fest :). blir hvertfall imponert av deg da. når man føærst starter og drikke er det alltid lett og ta "bare en til". Men som mange andre i posten har sagt. kjør på med "pizza og film hos en kompis, tror jeg skal overnatte der" og hvis den er litt for lett og gjennomskue si du skal på lan til en kompis. sett fra deg pcen der og gå til festen derifra ^^

 

sprit = nada ølluk

 

det stemmer. null øllukt av sprit!

 

Posten gikk vel ikke bare ut på hvordan du skal ungå at foreldrene dine merker det men hvordan øllukt fjernes. bare kjør en tyggis som lukter sterkt. også godt tips og spise en brødblings eller noe før du drar derifra

 

lykke til!

Lenke til kommentar

Du burde passe deg litt for tyggis, foreldrene mine er heller ikke så veldig begeistret for det med alkohol, og grunnen for at du burde passe deg litt for tyggis er at de kan bli mistenksomme. De blir ihvertfall mine, kommer jeg hjem fra en fest og har en tyggis i munnen så blir de veldig mistenksomme og begynner å spørre meg om masse rart. Så vær litt oppmerksom på det. Ta heller ikke å hold ølen din intill kroppen eller noe, ta kan det lukte litt av klærne dine.

Endret av yates56
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...