Gå til innhold

Fotobutikker med Nikon i Tromsø.


Anbefalte innlegg

Prøver å finne en butikk i Tromsø med litt utvalg i Nikon. Så langt viser min jakt at det er Canon som ligger i hyllene.

Er der noen som har lokal kunnskap.

 

Edit: I en så pass stor og kreativ by, bør der vel være noen butikker som har noe annet enn Canon 400D/40D og Ixus modeller i glass skapene. ;)

Endret av Jamm
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg driver og kartlegger litt selv for tida og vet om disse:

- Elite foto på Jekta

- Telebutikken på Nerstranda

 

Det er godt mulig det kommer en skikkelig butikk til etter hvert: Japanphoto.

 

Ellers så er det jo noen butikker som selger blant annet fotoutstyr som en liten del av sortementet: Datakjeden, Elkjøp, Expert osv.

Lenke til kommentar
Prøver å finne en butikk i Tromsø med litt utvalg i Nikon. Så langt viser min jakt at det er Canon som ligger i hyllene.

Er der noen som har lokal kunnskap.

Nå er du vel inderlig klar over butikken der jeg jobber, men for dere andre - ja, vi har litt utvalg i Nikon. Sist jeg var på jobb, hadde vi D40x, D60, D80 med batterigrep, D300 og D3 stående i skapet, samt litt optikk (fortrinnsvis konsumentoptikk, men også Nikkor 14-24 f/2.8 bl.a.)... I tillegg pleier vi å ha noen Oly-hus, og et og annet Canon-hus. Sony og Samsung/Pentax er det verre med, men jeg pleier å ha med min GX-10 på jobb, og lar om nødvendig potensielle Samsung/Pentax-eiere få prøve mitt private kamera. Forhåpentligvis får jeg overtalt sjefen til å ta inn noe mer Samsung/Pentax på sikt, men kan nok ikke love noe. Sony har han mer eller mindre gitt opp, men det er mulig å prøve på Sony Center, de burde ha noe. Aner ingenting om omfanget dog, har faktisk ikke vært der (har generelt forsvinnende liten interesse for Sony-utstyr; mulig jeg skal ta en tur og sjekke om de har A700 og evt. holde litt i den).
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...