Gå til innhold

Stilling ledig - PC-tekniker


Anbefalte innlegg

Infolink Datatjenester AS er et lite firma som har spesialisert seg innen drift av nettverk, infrastruktur og sikkerhet på små og mellomstore bedrifters IT-systemer, samt salg av egenproduserte datamaskiner.

 

Vi har nå en ledig stilling som PC-tekniker

 

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med produksjon av datamaskiner, feilsøking, teknisk support og kundeoppfølging.

I tillegg vil det være noe service ute hos våre kunder.

 

Kvalifikasjoner

Du har noe utdannelse, men det viktigste er at du har tilegnet deg gode kunnskaper om Windows og konfigurasjon av datamaskiner fordi du synes dét er gøy.

 

Dine personlige egenskaper

Du er ung, brenner for IT og har ditt eget PC-nettverk hjemme. Du liker å utforske nye løsninger, og er den som alle spør når de står fast med PC-problemer. Du bruker mye tid foran skjermen, men likevel er du en utadvent og sosial person.

 

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser for rett person, og en utfordrende hverdag i et variert og avansert teknisk miljø med gode utviklingsmuligheter.

 

Se vår hjemmeside www.infolink.no for nærmere informasjon om hvordan søknaden skal sendes inn.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Hvor er arbeidsplassen?

 

Er en 17 år gammel gutt, som ka litt om PC/IT. Og har tenkt å utdanne meg innenfor det, eller skal gjøre det, lettere sagt.

Er dog nå på helt feil rettning, Overflateteknikk (Maler), men skal neste år ta Allmenn påbygg, og videre "Drift av Nettverk", som gir meg god kunnskap, generellt sett, innenfor IT/Data.

 

Lurer på om dere kunne vært interessert å hatt en såkalt "læregutt" i deres firma?

Bor selv i Lillestrøm.

Lenke til kommentar

Vi holder til på Ensjø i Oslo.

 

Det er en person i fast stilling vi er ute etter, og vi har dessverre ikke behov for ekstrahjelp. Oppgavene vi holder på med er så varierte at det ikke holder med et par timers opplæring og så klarer man jobben. Det tar noen måneder i samspill med oss andre før man kan jobbe mer selvstendig.

 

Hilsen Gunnar

Infolink Datatjenester AS

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...