Gå til innhold

Hjelp til valg av høytalere


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har et sett med Dali Evidence 470 som jeg har vært storfornøyd med, dessverre pga tilkobling av ekstra sett høytalere røyk alle elementene i begge høyalerne :/ Så nå sitter vi her uten lyd. Tenkte jeg skulle kjøpe ett sett med nye høytalere da det koster 6-7k og bytte elementer (vet ikke om dette stemmer, men hifiklubben mente det).

 

Jeg bor jo i leilighet nå, og her er det jo litt begrenset hvor høyt jeg kan spille. Dessuten er det et kollektiv med 2 andre venner, så høytalerne vil bli brukt mest til xbox, film og mye musikk fra pc. Lenge siden jeg snoket rundt på høytalere så aner ikke hva som finnes der ute. Vi spiller jo "høy" musikk osv, men siden det stort sett er fra pc er det vel begrenset hva kvalitet jeg trenger ? Tenkte jeg skulle gå for noe budsjett høytalere nå, og heller kjøpe et litt ordentlig sett når jeg kjøper eget sted om 2-3 år.

 

Derfor tenkte jeg jeg skulle høre med dere som har litt mer erfaring. Altså, høyttaler sett som skal brukes til mye musikk fra pc (mp3/cd), film og xbox. Rommet de skal stå i er på ca 30 kvadrat meter. Har en god Denon forsterker som jeg kjøpte for 6-7k sammen med Dali høytalerne, husker ikke modellen, men regner med den holder.

 

Om noen har noen gode forslag hadde det vært helt topp. Har jo sett litt på noen høytalere i 5-6-7k klassen fra hifiklubben. Men lurer på om jeg heller trapper ned i pris nå somsagt og heller trappe opp senere.

 

Takker for alt av svar =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...