Gå til innhold

Er bildene av Canon EOS D80 falske?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-QqZexW9o

Er jo en typisk Canon produkt (identisk med EOS 1D) og Canon pleier kun å forandre noen små detaljer når det gjelder en arvtaker av eldre model

Regner med at det er autentisk jeg

Lenke til kommentar

Jeg lastet ned bildene og studerte dem i PS.

Når man ser på det øverste bildet hvor modellbetegnelsen 'EOS D80' står, ser man tydelig at der er et skille mellom 'EOS D80' og kamerakroppen.

 

Ut fra, det konkluderer jeg forsiktig med at bildet er et falsum. :-?

 

Men en evt. EOS D80 vil sikkert være bygd opp av et av Canons mange kamerahus.

Lenke til kommentar

Garantert fake !

 

Canon vil ikke komme med integrert vertikalgrep på oppfølgeren til D60.

En dårlig photoshop jobb er det også. Lett å se at bildet er en kobinasjon av EOS 1D og det analoge EOS3 huset.

 

Legges slike rykter og åpenbart falske bilder ut for å skape økt trafikk på akam.no ?

 

 

Roger

Lenke til kommentar

Her var det mange som mener at de vet noe.

 

Canon har holdt kortene tett til brystet, men det går mye rykter på Internett.

 

Det kan godt hende at det vil komme et D90, men at det står om det på www.fotomagasinet.no ser jeg ikke på som en garanti for dette.

 

Hvis man ikke har lyst til å lese om slike rykter er det ingen som tvinger en, men jeg synes det er morsomt å legge ut slikt.

 

Og ja, alt vi legger ut på Akamera.no legges ut for at noen skal lese det.

 

Contax-kameraet skrev vi om allerede i september om jeg ikke husker feil, og Sanyo-kameraet kommer neppe til Norge. Ricoh er elendig representert i nettbutikkene, men ja - vi kommer sikkert til å skrive om dette også.

 

For meg personlig er neste generasjons speilrefleks langt mer spennende enn hva Ricoh og Sanyo måtte presentere av billige kompaktkameraer.

 

Ved å skape en debatt om neste generasjons speilrefleks kan det alltid hende at noen kommer med spennende informasjon.

 

MLW

Lenke til kommentar

Bildene er helt klart falske, og da er det ingen vits i å publisere dem. Alle med omløp i hodet kan se at dette er en kombinasjon av Eos 3 og 1D(s). Og jeg er også veldig interessert i hva som kommer fra Canon, men dette var bare bortkastet tid og båndbredde. Jeg vet ikke om jeg gidder å klikke på link'er til "informasjon" fra akamera igjen.

 

Den forrige artikkelen var nesten like dårlig. Når man gjengir rykter/informasjon bør man vise hvor man får det fra. I artikkelen:

http://www.akam.no/nyheter/2003_01/canon_s...eilrefleks.html

ser mye av informasjonen ut til å komme fra:

http://eosseries.ifrance.com/eosseries/en/...n/eos_news.html

samt sikkert mange diskusjonsfora.

 

Det fine med at vi snakker norsk er at vi kan lure mange som ikke skjønner norsk slik at de tror dette er virkelige rykter. Det er ikke morro å lese innlegg på dpreview.com o.l. om disse to artiklene.

Lenke til kommentar

Vel, jeg foreslår at du ikke leser rykte-artikler igjen, men kun holder deg til artikler som det tydelig fremgår er av annonserte kamera.

 

JEG så ikke umiddelbart at bildene var falske, men jeg har da heller ikke kjennskap til hvordan EOS 3 ser ut. Men dette er vel åpenbart et bevis på at jeg ikke har omløp i hodet.

 

Grunnen til at vi skriver på norsk er ikke for å lure utlendinger, og at utlendinger som forvirrer seg inn på siden kan misforstå er ikke grunn nok for meg til ikke å poste ting jeg måtte komme over av rykter igjen.

 

MLW

Lenke til kommentar

I den første artikkelen du la ut så var det en manipulert Eos 3 som det stod D80 på, så jeg regnet med at du visste hvordan den så ut. Jeg burde egentlig ha skrevet: "Alle med kjennskap til Eos systemet og omløp i hodet..", men dette mente jeg egentlig var underforstått. Likevel, jeg burde ha skrevet det.

 

Jeg har ikke noe imot rykter, og leser de jeg kommer over om oppfølgeren til D60. Det fører til at jeg har en viss ide om hvordan jeg tror den blir, selv om mange rykter tydelig er feil.

 

Jeg syns også det er stor forskjell på et innlegg på et diskusjonsforum og en artikkel på forsiden av et nettsted. Man bør forvente at de(n) som skriver en slik sjekker opp informasjonen og ikke bare tar rykter ut fra "løse luften".

 

Jeg har ingen kritikk av at akamera er på norsk, men syns tvertimot at det er fint. Uttalelsen min var konstatering av fakta og et hjertesukk over resultatet av publisering av rykter/spekulasjoner uten noen referanser til hvor de kom fra. Jeg håper det redaksjonelle nivået fremover blir betydelig høyere enn dette.

Lenke til kommentar
Jeg håper det redaksjonelle nivået fremover blir betydelig høyere enn dette.

 

Redaksjonelt nivå er et spørsmål om smak og behag. Noen liker testene på Itavisen, andre liker testene hos Dpreview.

 

Jeg er hverken journalist eller fotograf, og kan derfor ikke garantere for kvaliteten hverken på journalistikk eller faglig innhold. Men jeg gjør så godt jeg kan.

 

Når det er sagt ønsker vi en ny fast ansatt redaktør på Akamera.no, men vi har enda ikke funnet den "rette".

 

MLW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...