Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Morfin-lignende substanser. :love: Fikk det under en operasjon en gang, og skjønte fort hvorfor folk ble narkomane. Dog jeg ville aldri tørt å røre det utenfor operasjonsbordet. Jeg er jo redd alt utenom vanlig alkohol. :p

 

 

Forresten, kan noen forklare meg hva som er så bra med flickr? Har tenkt å begynne å legge opp noen bilder, men hvordan er det en ser f.eks de mest populære bildene som har blitt lagt ut i hver genre osv? På Deviantart (som jeg har helt sluttet å bruke) er det ganske enkelt at en trykker på genre og velger f.eks mest populære bilder. Men flickr virker så himla komplisert i forhold.

Lenke til kommentar

Selv om jeg hadde en relativt utagerende ungdomstid, som det heter, så er det ingenting som slår "likegladsprøyten" jeg fikk før den eneste operasjonen jeg har hatt...

 

"Ble operasjonen min utsatt et par timer på grunn av et akuttilfelle sier du? Fett! Jeg kan bare ligge her og ligge her jeg... :roll:"

 

Ellers anbefaler jeg sterkt lystgass... da jeg trakk visdomstann med lystgass var min eneste kommentar til tannlegen "dette må vi gjøre igjen!"

Endret av Anew
Lenke til kommentar

UPS kan være gøy.

 

"Pakken din har kommet ut for et unntak.

Tracking Information

 

Sporingsnummer:

1Z2134A10461529856

Status: Unntak

Din forsendelse er for øyeblikket i UPS-nettverket, men det har imidlertid oppstått en uforutsett hendelse som kan føre til at leveringstidspunktet blir endret.

 

Hva skal jeg gjøre?

Dette er den sist oppdaterte informasjonen forsendelsesstatus. Vis Forsendelsesstatus eller Pakkestatus for å få spesifikke detaljer.

Unntak

Se beskrivelsene nedenfor

Sendt til: NORDFJORDEID, NO"

 

Unntak ja :hmm: Det ble jeg klok av gitt.

 

Heldigvis er det bare oppgradering av Lightroom jeg venter på. Programmet er allerede installert, og det virker i 25 dager til.

Lenke til kommentar

Tok meg en privat liten photowalk i dag, men det ble lite photo og mye walk. Jeg hadde optimistisk regnet med å bruke 3 timer på turen fra Dublin til Bray, men brukte litt over 6 timer, lunsj og to pints i Sandycove medregnet.

 

Himmelen var det meste av dagen dekket av et hvit skylag nesten uten nyanser, og med det intense lyset vi har om dagen så kunne jeg velge mellom utbrent himmel eller kraftig undereksponert landskap.

 

Men du verden for en tur. Spesielt siste delen var helt fantastisk, kystturen fra Dun Laoghaire til Bray skal definitivt gjentaes med fullpakket fotobag en dag med litt bedre fotovær. I dag hadde jeg bare kameraet med påmontert 35mm med.

Lenke til kommentar

Helt greit at du spør, men det er ikke så veldig spennende... Jeg jobber i bank. Opprinnelig jobbet jeg med IT-drift, men der er det ikke mye interessant igjen i Irland. De store driftshallene som var her for noen år siden er stort sett blitt flyttet til Polen, India, Sørafrika eller den Tsjekkiske republikk. Siste "IT-jobben" jeg hadde var teknisk support på servere og SAN/NAS for et møkkafirma hvor vi skal navnet være unevnt. Det holdt noen få måneder før jeg smelte oppsigelsen i bordet uten noen ny jobb å gå til.

 

Jeg trives i Dublin, og ønsker ikke å flytte. Siden jeg stort sett ble tilbudt supportjobber eller onsite end user support, bestemte jeg meg for å brenne alle broer og prøve meg på en annen bransje, og da var finansbransjen det som lokket meg mest. Timingen var ikke den beste, jeg begynte min nye jobb ca to måneder før Lehman Brothers gikk konkurs, hendelsen som for alvor viste hvor ille det stod til med finansnæringen, men jeg har fortsatt jobb og ting ser ut til å gå bedre fremover...

Lenke til kommentar

Kul tjeneste. Det var den tjenesten jeg drømte om når jeg var på sesjon i 2003. Jeg ble overtalt av offiseren å søke meg på noe annet siden det var stor kamp om plassen, søkte meg derfor til hæren som jeger noe jeg også gjerne ville (så mange utedøgn som mulig), men så ble jeg innkalt til luftforsvaret, det sugde. Tjenesten var grei nok den, men ikke det store eventyret..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...