Gå til innhold

Geografilek for oss nerder [Les første post]


Anbefalte innlegg

kampala, uganda??

Jepp, det er riktig. Kampala er åstedet for noen av de mest blodige hendelsene i afrikansk historie, i tiden under diktatoren Idi Amin (1971-1979). Idi Amin har også blitt kalt "Afrikas Hitler". Jeg anbefaler filmen "The Last King of Scotland" som handler om nettopp ham.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg lurer på om det er noen som hadde giddet å laget en Version 2.0 av denne tråden, bare der vi holder oss i USA. Det hadde vært litt lettere og mer interessant for meg ; ))

Vel, da måtte vi vel lage en tråd for Europa, en for Asia, en for Oseania, osv... Du ser vel hvor det bærer hen. :) Egentlig tror jeg ikke det er flere av oss geografinerder enn at vi kan klare oss med en tråd. Men hvis det er så viktig for deg kan du jo starte opp en USA-tråd og se hvordan det går. :)

 

espen**: Din tur til å legge ut nytt bilde!

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar

Problemet er at jeg gidder ikke å lage en tråd hvis ingen har interesse av geografi i USA. Derfor jeg tenkte å spørre her, for å høre om folk kunne tenkt seg en slik tråd.

 

Og nei, jeg bor ikke i USA. Men synes USA er et veldig interessant land, der jeg kunne tenkt meg å lære litt om de forskjellige stedene og kjente hus der. Er veldig fascinert av USA, og liker nesten alt der borte.

 

Kanskje det er flere som hiver seg med hvis vi har forskjellige verdens deler. Kunne f.eks hatt en tråd om steder i Norge også. De aller fleste kjenner til det meste, så der hadde det vært " førstemann til mølla ". Tipper det hadde blitt stor pågang der da. Kanskje noen føler det slik med USA.

Lenke til kommentar
...

Det er begrenset med aktivitet i denne tråden så vet ikke hvor populær en slik tråd ville blitt. Det er jo ikke verre enn å legge ut bilder fra USA når det er din tur ;)

Jeg tror rett og slett det ville blit kjedelig når man vet at det må være i USA et sted og derfor ikke kan gjette seg nærmere og nærmere. Dessuten syntes jeg spesielt byene i USA er svært lite karateristiske i utseende...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...