Gå til innhold

TF2 klan for mindre stressa folk


Anbefalte innlegg

Slenger inn en post for dem som ikke søker en Harcore klan, og ikke ønsker å være noens army. Osten's venner [OsT] er en super slapp av klan med egen public server der vi trenger noen admins etterhvert. Her trenger ingen å spille 5 timer om dagen men heller spille når de vil. Du trenger heller ikke å ha mest poeng hele tiden. Vi har hatt serveren lenge men klanen er helt fresh. For å joine oss må du melde deg inn i vårt Steam community som du finner her Osten's venner etter en stund er du kanskje en heldig bærer av våres flotte klan tag [OsT] :D. Hvorfor ost? tenker du, hvorfor ikke? svarer jeg :thumbup: [OsT]'s medlemmer er fra 26 til 30 år for øyeblikket.

 

Serveren våres heter "Stortinget - Norway" for å minne om at her er det nordmenn som hører til, mens den brukes av folk fra andre steder også.

Server IP: 213.244.180.170:27015

 

PS: Du ikke være Osten's Venn for å bruke serveren, men det er fint om du er det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Meldte meg inn jeg!! Hørtes ut som no for meg! :) Er også veldig glad i ost... bortsett fra den osten som er mellom tærne og visse andre plasser. :p

lol

 

 

Jeg har spilt litt på denne oste serveren :p trur jeg skal hive den inn på favoritter jeg ;)

 

Nick: ParadoX.exe | 420

 

min spray :p

post-107371-1200019192_thumb.jpg

Endret av MittParadoX
Lenke til kommentar

Takk for fin respons på serveren! Serveren har blitt veldig populær, ser at fler og fler norske kommer inn å spiller, dette liker vi. Fortsett med å joine våres Steam Community. Ved å være med i vårt community har du også mulighet til å påvirke innholdet på serveren, ta kontakt med en [OsT] eller send en mail til [email protected]. Ønsker også velkommen vår nyeste admin, Stringfellow Hawke (postet lenger oppe).

 

[OsT] Matafaka

Lenke til kommentar
Hvordan er det med å joine klanen? Må man ha try eller?

For å joine klanen trenger man som sagt å være med i våres community (noe jeg ser du er :)'

Man trenger ingen tryout hos oss, om man stort sett ligger på bunnen eller toppen av lista så "driter" vi i det. Men er du en ålreit fyr å henger hos oss på Stortinget så er det fullt mulig å bli en OsT etterhvert. Vi spiller TF2 fordi det er kult som f***, ikke for å være verdens beste. Vi sees på Stortinget!

 

[OsT] Matafaka

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...