Gå til innhold

Har SHG forbedret seg?


Anbefalte innlegg

Jeg ser at SHG får stort sett 1 (de som ikke har fått varen) eller 6 (de som har fått varen) i webshopguide. Er det noen som kan si om de har forbedret seg noe i det siste?

 

Jeg vurderer å bestille en ny maskin derfra og det gjør ikke noe om jeg må vente en uke eller to på levering. Det ser ut som jeg kan spare nesten 20% i forhold til f.eks. Komplett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte Corsair HX620 PSU fra SHG rett før jul. Rask og greit levert.

 

Var bra pakket inn. Først var det originalembalasje, eske med forseglet plast rundt, deretter var det papp som var brettet rundt og tapet på midten, utenpå der var det gråpapir.

 

Aner ikke hvordan de pakker om man bestiller flere komponenter om gangen.

Endret av mrNilsen
Lenke til kommentar

Jeg tror de fleste som bestiller fra SHG vil få varene sine uten problemer.

 

De fleste som har problemer med varer innen for SHG's 2 års "garanti/reklamasjonsrett" vil heller ikke oppleve problemer.

 

Det er hvis du kjøper ting som du forventer mer enn 2 års levetid på at SHG kan være trøblete. Forbrukerrådet vil også ha problemer med å mekle mellom deg og SHG i en eventuell uenighet om dine rettigheter. Dette skyldes at Forbrukerrådet bare sender henvendelser til SHG's norske postadresse. Mitt personlige inntrykk er at det er problematisk å få svar fra denne postadressen, slik at saken treneres unødvendig.

 

Men så lenge varene er på lager, og lagerarbeiderne ikke streiker, er SHG fullt på høyde med Netshop, Komplett, PSData, Multicom og de andre webshopene, dette er i allefall mine opplevelser.

 

Benny

Endret av BennyXNO
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Jeg bestillte en del PC-utstyr hos SHG. Det var litt leveringstid (45nm CPU) som endret seg hver dag, men til slutt kom pakken og alt var i orden og prisen var lavere enn noe annet sted.

 

Problemene oppstår vel normalt om man må sende varer i retur. Derfor ville jeg heller betalt noen lapper mer for bedre service.

Lenke til kommentar

Aldri hatt noen problemer med å få varer fra SHG. Har heller ikke hatt noen problem med returer hos SHG (har hatt 2 returer).

Det jeg derimot har å klage på, er innpakningen på et par av leveransene mine derfra (ikke alle). De var definitivt ikke godt pakket inn, og jeg mener jeg hadde mye flaks siden alle delene fungerte.

Endret av gammalost
Lenke til kommentar

Har kjøpt et par PSUer fra SHG av typen Corsair. En av dem har vært DOA, men etter litt mailing med support fikk jeg beskjed om å bestille ny mens de testet den jeg hadde fått. Jeg skulle siden bli kreditert 2 x frakt + en PSU.

 

Dette var i starten av januar, og jeg fikk jo selvsagt den nye PSUen i januar. I løpet av siste uken har de sagt at PSU er testet og jeg vil bli kreditert summer som avtalt. Litt tid har det tatt, men jeg skjønner jo at de vil teste produkter før de krediterer meg noe. Det viktigste er i alle fall at de har gjennomført servicen jeg forventer av dem, uten problemer.

 

Har alltid hørt mye humbug om SHG ved reklamsjon og garantisaker, men for min del gikk det i alle fall bra. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...