Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Avstandspause i et forhold?


Anbefalte innlegg

Jeg og kjæresten min har vært i lag i nesten tre år nå, men så måtte han flytte for å studere i utlandet for et år.

Det er nå gått tre måneder siden han dro og jeg saver han kjempe masse. Men når vi snakker sammen på skype o.l. så virker det ikke som om han har savnet meg og jeg får heller ikke svar på brev som jeg har sendt han. Jeg har ved flere andledninger prøvd å tatt opp dette med han, men da svarer han at han har dårlig tid osv. Og i dag spurte han meg om vi kunne ta en pause til vi møttes igjen fordi han mente det var vanskelig å ha en kjæreste så langt unna. Jeg gikk med på det, så nå har vi tatt en liten pause.

 

Han har ganske god kontakt med ei søt jente der han bor og legger tilstadighet ut bilder av han og henne sammen, sånn vennsakpsbilder som han kaller det.

Jeg er kanskje missunnerlig, men er det noen grunn til å tro at han er blitt i lag med henne? Siden han spurte om vi kunne ta pause? Og når det er noen som ringer han på mobilen så får jeg ikke høre noe av samtalen og han blir borte i flere minutter (kvarter) før han legger på. Ved en feiltagelse så ringte han feil nummer en dag, han skulle ringe til en vennine også ringte han til meg. Han spurte hvordan det gikk og sånn med sin søteste stemme. Da han fikk høre at det var meg han hadde ringt til, så fortet han seg å legge på.

 

Jeg vet ikke, men det virker som om han et forhold til henne. Ikke at det er noe galt med det, men........hvis han har det hvorfor prøver han da å holde hemmelig for meg? Og er han i et forhold eller er han bare god venn med henne?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virkar som om det er ein som ikkje er heilt ærleg her no. Når han ikkje vil prate med deg og på ein måte unngår deg, da er det noko muffins her. Så du får ringe til bakern og høyre med han. Du må i alle fall ta det opp med han. Det er ikkje bra at du går aleine og lurer på om han er utro eller ikkje, hvis han verkeleg er det.

Lenke til kommentar

For å være helt ærlig, så høres det ut som om han ville ha en pause for å kunne ha seg med andre uten å få dårlig samvittighet. Grunnene til at han ikke vil fortelle deg det kan jo være flere. (Han vil ikke at du skal gjøre det samme som ham, han vil ikke såre deg - men det høres det jo egentlig ikke ut som om han bryr seg så veldig mye om, han har egentlig litt dårlig samvittighet, e.l.)

Lenke til kommentar

Er nok bare en god venn med henne.

 

Har selv studert i utlandet og der er det så fryktelig som skjer. Veldig veldig mye sosialt itillegg til skole og alt. La han kose seg, tviler på at han vil bryte forholdet men han har kanskje ikke så mye tid til deg nå, håper du kan akseptere det.

 

Men om du tror han har noe på gang med henen så spør han rett ut, han vil nok være ærlig med deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...