Gå til innhold

Film: Anablefobi, frykten for å se opp!


Anbefalte innlegg

Tenkte bare jeg skulle poste en liten film som ble laget for omlag et halvt år siden. Den handler om stakkars Roy Gerardius Kringlebotten, som lider av en fobi for å se opp -kallt anablefobi. Dette er en slags parodi på klassiske lokale TV-innslag som

og typiske sjokkdokumentarer fra TV-Norge.

 

Det ferdige produktet er preget av hastverk og nødløsninger, da dette var en eksamensoppgave vi fikk under 48 timer på å lage i tillegg til å lese teori fremfor den muntlige høringen.

 

Lyden er ikke optimal og det er mye som kunne vært bedre ellers, men sånn borstett fra det, er jeg faktisk ganske fornøyd med konseptet og resultatet ut ifra de forutsettningene vi hadde. Så om ikke annet, håper jeg noen kan finne den enkle humoren underholdene.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, genialt!

Likte spessielt det med den måken som bæsjet. Men en ting som jeg ikke skjønte helt det var det der med at når de to møttes så var det noe med en blomster potte i hode og når de gikk fra hverandre så var det noe med en blomster potte i hode også :s Også så det ut som to forskjellige personer, han som satt med det boret og fortalte og han som gikk rundt ute...

Lenke til kommentar

Det med blomsterpottene skulle det være noe mer bak, men vi fikk det ikke til å funke. Husker ikke hva det var faktisk, men vi måtte gå for en nødløsning. Det at det er to forskjellige personer ble også en nødløsning, da vi ikke hadde den ene skuespilleren vår i mer enn en dag, og på den dagen rakk vi ikke alt. Tanken bak ble dermed at personen med anablefobi (som er den personen som snakker) ikke ville gjøre alt forran kamera, så det ble dermed laget en slags rekonstruksjon ut ifra Roy Gerarduis' beskrivelse.

 

Anyway, fint at du likte filmen! :D

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...