Gå til innhold

Pioneer AVIC-HD3BT software


F0NIX

Anbefalte innlegg

Noen som har denne eventuelt vet litt mer detaljer om denne Pioneer AVIC-HD3BT enheten?

AVIC-HD1BT er ganske lik, bare at denne har en oppgradert software. (Heter AVIC-Z2 i USA)

 

Har akkurat fått den innstallarte og den funker utmerket.

 

Men har ett par spørsmål angående softwaren;

Man kan laste inn egne bakgrunnsbilder, men det er kun for velkomstbilde, navigasjons menyen og for AV menyen. I map funksjonen kan man ha ett "dashboard" med tre instrument på, er det mulig å endre bakgrunn på disse? Eventuelt endre utseende på disse?

 

Enheten spiller DVD-filmer fra orginale plater, DVD+R plater og DVD-R plater (har ikke testet DVD-RW enda). Den spiller Audio-CD fra orginale plater og brente CD-R plater (med mulighet for å kopiere over til harddisken). Den spiller også MP3 fra CD-R plater.

MEN jeg får ikke til å spille MP3 fra DVD+R eller DVD-R plater. Den spiller heller ikke DivX eller Xvid filmer hverken fra CD-R eller DVD+/-R plater.

Står noe om avspilling i "video mode" i bruksanvisningen, men klarer ikke å finne ut hva det er. Finnes det noen "hack" eller oppgradering som gjør at man kan spille av DivX eller lignende filmer samt spille av MP3 fra brente DVD+/-R plater?

 

Har installert både Bluetooth enheten og en USB enhet, sistnevnte skal kobles til og testes i dag. Noen som vet om man kan koble til ett tastatur til enheten for lettere å kunne skrive inn tekst i musikk biblioteket og for redigering i telefonboka?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...