Jump to content

bergetun

Medlemmer
 • Content Count

  1576
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About bergetun

 • Birthday 04/05/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er ikke kvalitet, komfort og utseende viktigere enn å ha 10 km lengre rekkevidde. Tesla ser jo latterlig stygge ut (utenkom kanskje model s), det finnes ikke komfort i Tesla og vi alle vet jo at kvaliteten på en Tesla er på nivå med en Lada/skoda fra 90 tallet. Men for Tesladisplene med et homo erotisk forhold til guden Elon Musk, så er det jo bare rekkevidde som betyr noe.
 2. Derfor kommer jeg ALDRI til å kjøpe noe fra det selskapet der. En ting er at bilene ser LATTERLIG stygge ut, en annen ting er at selskapet drives av en gal gal mann. Er så glad jeg avbestilte Model 3 og at jeg nå kjører rundt i en Jaguar
 3. Bestilte en robotstøvsuger av ProShop for noen dager siden med å håp om at den skulle komme fram til jul. Betalte varen med kort og tenkte ikke mer over saken. I dag tenkte jeg at jeg skulle spore pakken og prøvde å finne fram ordrebekreftelsen på epost, men det viste seg at jeg aldri har fått noe bekreftelse pr e-post. Logget deretter inn på "min side" på ProShop for å finne ordren der ,men der var det heller ingen informasjon om ordren.. Hverken historiske eller under behandling. Sjekket bank kontoen min og der var det trukket penger for varen av ProShop. Har sendt epost til dem nå i kveld, så de har naturlig nok ikke hatt tid å svare for seg enda. Spørsmålet mitt er. Er det andre som har samme erfaring fra ProShop. Skal jeg være bekymret ?
 4. Hei, Jeg lurer på om noen kan gi meg et tips til kjøp av et bra kamera. Kameraet skal brukes til å lage videoer for publisering av små informercial/reklamefilmer til web/facebook/youtube fra en medisinsk klinikk. Feks en videoer der man viser hvordan en behandling for tatoveringsfjerning med laser foregår. - Kameraet skal brukes av sykepleiere uten nevneverdig kompetanse på foto/video. Altså enkel å bruke - Må kunne stå på tripod - Ha bra innebygd mikrofon - Maks pris 6-7000, men gjerne billigere På forhånd takk for hjelpen
 5. Takker for svar. PSU er 500W og hovedkortet er standard ATX, men det virker som BIOS er utdatert og ikke virker med nyere skjermkort. https://forums.geforce.com/default/topic/607957/gtx-760-and-acer-predator-no-boot-no-bios-problem-/?offset=2 Regner med at jeg må oppgradere hovedkortet også Noen som kan anbefale en god skjermkort+hovedkort combo uten å måtte bytte resten av komponentene. her er specs på predatoren : http://www.pc-specs.com/mobo/Acer/Acer_Predator_G3620/1410
 6. Hei, Jeg beklager på forhånd om jeg har postet dette i feil kategori. Det er MANGE år siden jeg har brukt Hardware.no sine forum. Jeg lurer på om noe her inne kan hjelpe meg med å oppgradere skjermkortet i en Acer Predator G3620. Rettere sagt - hjelpe meg til å hjelpe min 14 år gamle sønn å oppgradere. Han har som tittelen tilsier en ferdigbygd Acer Predator G3620 : http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1410&motherboard=Acer%20Predator%20G3620 med et dårlig skjermkort. Han ønsker seg et nytt skjermkort i pcen til jul, men jeg klarer ikke finne ut hvilket som passer i denne maskinen. Er det noen her som har peiling og kan sette meg på rett spor. Han ønsker seg aller helst et Radeon R9 290X kort, men jeg tviler egentlig på at det går. Edit : Wow.. Join date 2 November og User ID: 70 Kan det kalles en veteran ?
 7. Hei, Trenger litt ekspert hjelp her, for jeg har veldig lite peiling på dette :-) Jeg ble frastjålet min Norske HTC One i Thailand, så jeg kjøpte meg like greit en ny en når jeg var der nede. Denne er litt annerledes enn den jeg hadde - f.eks så blir den satt tilbake til Thai som språk/tastatur hver gang jeg rebooter den, får ikke 4G signal osv. Ønsker derfor å "fornorske" den (Unbrande?), slik at den blir helt lik som den jeg kjøpte i Norge. Vil helst slippe å drive å installere custom roms og ser helst at jeg får OTA oppdateringer automatisk. Er det mulig? På forhånd takk for hjelpen.
 8. Er det noen her som har problemer med Samsung Smart hub i disse dager? Alle appene mine forsvant og kommer ikke inn på SAmsung apps for å laste ned.
 9. Hei Off topic, men har du klart å få Dual TV til å virke med TVen din ? (Mirroring av skjermen til tablet/mobil gjennom Samsung smartview?)
 10. Det finnes mange tester ute på nettet for denne tven. Søk på Samsung ES8005 Var nettopp å hentet meg denne tven, og er sålangt fornøyd. Eneste jeg sliter med er å få Dual TV til å virke (Mirroring til Samsung nettbrettet)
 11. Thorsen : Ok, det visste jeg ikke. Skal prøve å koble om å se om det hjelper.
 12. Mulig jeg har postet dette i feil forum, i såfall beklager jeg. Har kjøpt meg 12V LED (Sokkel G4) pærer fra DX som jeg skulle bytte ut de gamle glødepærene i båten. (For å spare batteriet) Så til spørsmålet: Selv om alle spotlightene i båten er helt lik, så er det bare i enkelte av spotlightene pærene fungerer. Har prøvd å finne ut hvorfor uten å helt forstå problemet. For pæren som ikke virker i spotlight A virker fint i spotlight B. så det ikke selve pæren som er problemet. Det er jo helt vanlig 12-14V direkte fra batteri, så det skal ikke være noe omformer av noe slag. Er det noen som har vært borti dette problemet før?
 13. Hei, Har nettopp kjøpt en SE Xperia Active som ser ut til å slite med en eller annen bug. Det kan se ut som ut som telefonen sporadisk ikke klarer å ta imot samtaler og SMS. Folk som prøver å ringe inn får beskjed om at telefonen er avslått eller befinner seg i ett område uten dekning - selv om telefonen er i ett område med 100% dekning. Telefonen kan se ut til å virke fint så lenge skjermen er på, men siden problemet er sporadisk så er det ikke så lett å få bekreftet dette. Har prøvd å disable WCMDA (3G) for å se om dette kunne være problemet uten hell. Simkortet fungerer perfekt på andre telefoner (iphone, nokia) Er det noen av dere andre Experia Active eier som har samme problem ?
 14. Pass bare på at du klinikken bruke ekte laser (Diodelaser) og ikke mikkemus "laser" som IPL.(=lys) www.totalbodylaser.no i Bergen bruker den meste anerkjente hårfjerningslaseren. Le
×
×
 • Create New...