Gå til innhold

Runda Metal Gear Solid 2 & 3 for første gang !


Menace2Society

Anbefalte innlegg

Anbefaler på det sterkeste å prøve MGS1. Selv om også 2 og 3 er geniale, er 1 klart best etter min mening.

 

Som noen nevner ble det laget en remake på Gamecube kalt Twin Snakes - spillet er identisk men har betydelig bedre grafikk. Synes dog noen av videoene i remaken var litt teite (overdrevet akrobatisk Snake), men dette er bare pirk. Uansett er nok Gamecube utgaven lettest å få tak i - og den kan spilles på Wii.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forøvrig ser jeg at trådstarter har missforstått en svært fundamental ting i MGShistorien. Snakeen du spiller i 3ern er ikke den samme som han du er i 2ern, eller egentlig er de jo det :p

 

I 3ern er du Big Boss, eller Naked Snake. I 1, 2 og antagelig vis 4 er du Solid Snake. En klone av Big Boss. Dette hadde du vist hadde du spilt 1! Du har med andre ord gått glipp av veldig mye viktig.

Lenke til kommentar

Raiden er oppdratt som barnesoldat i svarteste afrika. Her tjente han under Solidus kommando. Han skilte seg kjapt ut som en meget talentfull soldat og fikk tilnavnet "white devil". Raiden ser kanskje pen og pyntelig ut men under det perlehvite, nesten engleaktige utseendet, skjuler det seg en djevelsk god kriger. Det var ikke lenge før the patriots kom inn i bildet og tok han inn for "trening", slik at de senere kunne bruke han som uvitende agent.

Lenke til kommentar
Tar meg friheten å spørre her side det handler om å runde MGS2.

Jeg spiller gjennom dette spillet nå, men det er vel 3. gangen på rad jeg runder det, og da har folk på seg solbriller. Er det noen måte å få vekk dette på? Grenseløst dumt :roll:

tror ikke det :/

 

- Once you've completed the game twice, both Snake and Raiden will don funky

sunglasses (except during Codec conversations).

 

- On the third playthrough, some characters wear glasses. Each time you beat

the game, it will be switched (ie. no glasses, the next time will be

glasses, then no glasses, etc.). In the Tanker chapter, Snake wears small,

trendy dark glasses. Raiden wears larger orange glasses, and Pliskin wears

sleek black shades.

Lenke til kommentar
  • 4 år senere...

Gamal tråd, men eg naustar han opp igjen fordi eg endeleg fekk fingeren ut av ræva og har spelt igjennom MGS1, 2 og 3 (4ern står snart for tur), og meiner dette (basert på HD-samlinga):

 

MGS1 (PSN): Med ei stemning tjukkare enn ein sumobrytar og historie meir kompleks enn kvinna, set mgs1 ein høg standard for resten av serien. Eit imponerande psx-spel, rett og slett! Fengslande, feitt og episk! -Eg synest at spelet held seg relativt godt, sett i ljos av dagens standard, sjølv om eg meiner at den låste kameravinkelen tidvis er eit klumsete desingval. Likevel, spelet får tvilen til gode og er ein klassikar!

 

MGS2: SOL byrja bra; oppdraget på båten er stemningsfullt og spanande, grafikken har fått eit lyft, musikken er der, historieformidlinga i ekte Hollywood-stil likeså, men det er eitt eller anna som manglar - og da snakkar eg ikkje om at ein styrte stort sett Raiden istaden for Solid Snake. Det som skuffa meg var spelbarheita. Oljeplattforma er for steril - for klinisk - og manglar den klaustrofobien som gjorde stemninga i mgs1 så bra! I tillegg er det hakket for mykje kjedleg backtracking, og om ein ser bort frå historia, har spelet svært lite innhald å by på etter mi meining. Den låste kameravinkelen gjer ikkje ting betre, og syrgjer for at spelet blir uoversikteleg og (dessverre) tidvis frustrerande - ja, eg freistar å seie at det er dårleg design på den fronten (nei, eg er ikkje eit troll :) ). Eg runda det, spelet var ok, men nådde ikkje 1ern opp til knea eingong. (Til og med bosskampane var litt skuffande).

 

MGS3: Der SOL skuffa meg, er Snake Eater ein real opptur. Det var godt med litt variasjon (jungel, 60-talet, food/cure-systemet + + ) og (eeeendeleg) ein fri kameravinkel (hugs at eg spelar HD-collection). Det er digg å endeleg ha oversikt når ein skal snike seg rundt, og "casual-gameren" i meg spør kvifor Kojima & Co. ikkje har tenkt på dette med kameravinkel før no?! Spelbarheitheita steig fleire hakk! Elles er det høg kvalitet å spore på alle frontar; feit Bond-aktig stemning heile vegen gjennom, fin-fin humor (med herlege framtidsreferansar til dei tidligare spela), feit historie, episke bosskampar og bra produksjon heile vegen! Eg gler meg til 4ern!

Endret av bjaross
Lenke til kommentar

Det grenser til selvskading å droppe MGS1 hvis man liker 2 og 3 så godt som TS gjør. Spesielt hvis den eneste grunnen er at det er bittelitt mer krevende å få tak i. Noe av moroa med gaming med hobby er jo nettopp å grave opp titler som man ikke finner øvert i hylla hos Gamestop.

 

Ellers kan du bare laste det ned på PSN... :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...