Gå til innhold

Playstation 3 eller Wii?


supertine

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Med tanke på alderen er det Wii som passer best. Hvis du ikke liker utvalget av spill til 360 vil du neppe like PS3 sitt bedre.

Han tenker vel på utvalget av spilltitler for barn til 360. Det er jo nesten bare shooter spill til 360 i dag.

 

PS3 kommer jo med Little Big Planet snart som ser utrolig fengende ut, Singstar kommer jo i julen. Maskinen har jo Ratchet and Clank: Tools of Destruction som er et utrolig morsomt spill med norsk språk vis du vil. Men ville nok gått for Wii. Ja det er mange dårlige titler til den maskinen men fy så mange bra å! Veldig mange morsomme titler der ja! :)

Endret av Triiiip
Lenke til kommentar

Man får spilt PS2 spill på 60gb versjonen av PS3, men denne har nok godt ut av produksjon. Så om du skal ha en PS3 som spiller PS2 spill, så må du nok vente til neste år, da det mest sannsynlig kommer en ny versjon av PS3'en.

 

Men til det du egentlig spør om, så er jeg enig med de som sier at Wiien nok passer best. Er veldig mange bra spill til maskinen, og neste år kommer jo flere storspill som Super Smash Brawl, og Mario Kart Wii..

Lenke til kommentar

Wii er nok den mest barnevennlige konsollen ja, men hvorfor vurderer du ikke PS2?

Den er både billig og har uslåelig spillutvalg til barn.

 

Men dersom du ønsker en maskin som også dere voksne kan ha glede av kan kanskje PS3 være løsningen.

Det finnes mange fine barnespill som kan lastes ned for en billig penge fra PS3 store. Kan f.eks. nevne:

Lemmings

Super Rub 'a' Dub

Go! Puzzle

LocoRoco Cocoreccho

Gripshift

 

Her kan du også laste ned gamle klassiske PSOne spill som f.eks:

Crash Bandicoot, Crash Team Racing, Everybodys gold osv.

Lenke til kommentar
Bare lurer Pray, hva definerer du som voksenspill og hvorfor er du så sikker på at trådstarter vil være interesert i akkurat det samme?

 

Wii kan være like mye voksenkonsoll som PS3, det kommer bare ann på hva du ser etter.

 

Tenkte ikke så mye på spill jeg da. Var vel mer PS3 som mediaspiller. Voksne er som regel mer opptatt av bra lyd og bilde og her er jo PS3 bedre. Blu-ray kan jo være et ekstra pluss dersom de har en middels stor HD-TV. Når PlayTV blir lanser, kan den jo også brukes til Harddiskopptaker.

Men selvsagt, har dette ingen betydning, så er jo også Wii like mye moro for voksne på spillfronten.

Lenke til kommentar

Hvis ungene likte Ratchet & Clank på PS2, vil de elske duoen på PS3! På norsk! Svakt dubbet, riktignok...men som sagt, LittleBigPlanet ( :dribble:http://www.gamevideos.com/video/id/9860 :dribble: ) kommer i alle fall tidlig 08 til USA, og ser dritgøy ut! PS3 har jo også Singstar hvis de synes det er gøy og Buzz etter hvert. Dessuten er Tekken noe alle 10-årige gutter digger!

 

Men, selvfølgelig, Wii er myntet på barn i din alder, og har titler til dem også. Men etter alderen å dømme har de vel ikke mye forhold til Mario og Zelda? Dessuten tror jeg at Ps3 vil glede dem å en god del år fremover også (Jada! jeg er fanboy, flame me!) Du får se an titler som kommer til de to platformene.

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...