Gå til innhold

win xp vil ikke starte på macbook


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har installert windows xp på min macbook ved hjelp av bootcamp, Nå har jeg et problem for windows vil ikke starte opp. Står at det har skjedd en feil i win og at det mangler en fil. Kan ikke starte den opp på noen som helt måte (sikretsmodus, sist fungerene innst. osv. Har også vært inne i avansert menyen F8 og prøvd alt der.) Jeg kommer bare til loadingen med win xp logoen så starter den på nytt.

 

Jeg ønsker å beholde det jeg har på harddisken så jeg prøvde å sette i en cd med win xp for å få reparert feilen/ filen som mangler. Jeg hører at cd blir lest men det skjer ikke noe. Er det noen som kan hjelpe meg? For dum som jeg er så har jeg ikke tatt backup i det siste.

 

Etter at jeg har fått ut de filene skal windows vekk fra harddisken min, har bare hatt problemer med det. Hva er letteste måten å formater harddisken på for å fjerne win og bootcamp for å så installere mac igjen?

 

Jeg har ikke mac os installert, kun windows.

 

 

Håper noen kan hjelpe en noob

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei!

 

Jeg har installert windows xp på min macbook ved hjelp av bootcamp, Nå har jeg et problem for windows vil ikke starte opp. Står at det har skjedd en feil i win og at det mangler en fil.

 

Hei, jeg har hatt dette problemet jeg også. Hos meg het filen hal.dll. Det ennte med at jeg måtte installere på nytt, men du kan se om du får til det jeg fikk tips om https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=836703&hl=

 

Lykke til!

Endret av Alsko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...