Gå til innhold

Gratis bildedelingstjeneste, kritikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ROTETE! Øynene mine flimret rundt på siden, og det er umulig å finne noe som helst. Alt konkurrerer om all oppmerksomheten, og du mislykkes totalt i å ha en ryddig, enkel tjeneste. Altfor mye glorete reklame som ligger så klint inntil de nyttige elementene at det føles umulig å bruke opplastingstjenesten.

 

Grusomt, rett og slett grusomt. Jeg er lamslått, dette er kanskje det verste designet jeg har sett hittil på forumet. Og det skyldes utelukkende all reklamen, for store kontraster og fullstendig mangel på en overordnet visuell profil.

 

Edit: I tillegg til alt dette er siden din latterlig treg. Bruker heller bildr.no eller en annen gratistjeneste med skikkelige servere og et design det går an å finne frem i.

Endret av Lokaltog
Lenke til kommentar

Enig med lokaltoget her... det var rotete. Ville ha tatt turen til http://imageshack.us/ , og se hvordan de har gjort det. Selv synes jeg de er rotete men de har i det minste rammet inn elementene på siden og derfor skapt et logisk skille. Klarer du å gjøre en enda bedre jobb enn imageshack blir det bra...

 

Synes kanskje du ikke skal vise de siste public bildene... om folk laster opp harcore p0rn sitter vel du i saksa?? :D Gi heller en statistikk over hva som er lastet opp, størrelse totalt, antall filer osv...

 

EDIT: http://bildr.no/ sitt oppsett er ryddig, greit og veeeeldig logisk. Så hvis du skal kopiere noen prinsipper om weblayout så ta det fra dem.

 

EDIT2: Den telleren din fungerer vel ikke helt? Teller i hvertfall ikke unike besøk... jeg kan sitte å refreshe siden og gi deg mer besøkende. :D

Endret av South_Bridge
Lenke til kommentar
Har aldri vært en racer på design

Det har du helt rett i. Vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Se linkene mine i signaturen.

 

PS: Hvorfor gjøre et stort nummer ut av at tjenesten er gratis? Alle slike tjenester bruker å være gratis. Når du bruker ordet "gratis" i slike sammenhenger, skremmer du bort folk. Det er også irriterende å hele tiden måtte bli påminnet om at det er gratis. Få det bort..!

Endret av atomtissetasen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...