Gå til innhold

Hvordan får jeg best kvalitet fra 300dpi bilder- til Flash- Til projektor (mp4000)


Anbefalte innlegg

Hei. Problemet mitt er at jeg ikke får de bra bildene til å se bra ut på projektoren.

 

her er et eksempel på et bilde: bredde: 2024 høyde 1321. Resolution: 342 dpi

 

Det jeg har gjort før, er at jeg har jobber i 1024x768 i Flash og så har jeg tatt bildene inn der. ( vet skjermer bruker 72 dpi, men hvordan tar projektorer dette i bruk?

 

Hvordan får jeg best resultat i bildene på framvisningen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først og fremst kan du droppe alt som har med DPI å gjøre, det har ingenting med dette å gjøre. :) Hvor kommer Flash inn i bildet? Er det rett og slett et slideshow med bilder du skal vise? Når du har koblet projektoren til PC på riktig måte (riktig oppløsning, 1:1 pixelmapping osv) er jobben i hovedsak gjort, hvilken software du velger å bruke er opp til deg.

Lenke til kommentar

hei og tusen takk for svar. Det er et slideshow vi skal vise ja. Den var først tilsendt til oss i en power point, derretter fikk vi bildene løst som JPG bilder. Jeg tok innholdet inn i flash for så å spille av den i projektoren.

 

Det som er litt problem er at ikke alle bildene er like store i pixel størrelse. noen er over 1024x768 og noen litt under. jeg burde vel ikke forminske de som er større? Hvordan ville du anbefalt å gjort dette? Å når du sier det med å stille inn den riktige oppløsningen eller pixelmapping på projektoren, kan dette variere fra framvisning til framvisning?

Lenke til kommentar

Først og fremst, koble projektoren til PC-en med riktig oppløsning, den oppfører seg på samme måte som en vanlig PC-skjerm. Jeg har ikke noen konkrete anbefalinger på programvare til fremvisning, men det er vanlig at programvare for bildefremvisning har en slideshowfunksjon som du kan bruke. Jeg anbefaler at bildene som er for store krympes i bildeprogrammet (altså kun ved fremvisning, bildefilen forblir selvsagt uendret) for å få plass til hele bildet, når det gjelder bildene som er for små blir det opp til dere å vurdere om de skal blåses opp til fullskjerm eller ikke, her må dere se hva som veier tyngst av stort bilde (tydelighet) eller bildekvalitet, som vil bli noe redusert ved forstørring. Dette er også ting man kan endre i fremvisningssoftware.

 

Innstillinger når det gjelder oppløsning o.l. fra PC til projektor trenger aldri å endres når innstillingene først er riktig. Riktig oppløsning i dette tilfellet vil bli projektorens fysiske oppløsning (ikke nødvendigvis høyeste støttede oppløsning), hvilken projektor er det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...