Brede_Skapstroppen Skrevet 24. oktober 2007 Skrevet 24. oktober 2007 Kan noen gi meg en grei forklaring på hva disse begrepene innebærer. Jeg har selv en Quad 6600 og har funnet ut at den er G0 etter å ha lest litt på forumet forøvrig. Ser at det er mye snakk om stepping G0, og at denne skal være bedre til overclocking enn B3- Hvorfor, hvordan og hvilke andre fordeler bakdeler er det? Sikkert en forklaring i forumet her fra før, men den ligger dypt begravet et sted Hva kan jeg i så fall forvente å kryste ut av min prosessor på et stabilt nivå, og hva må jeg i så fall tukle med? Uansett så er det en mulighet til å vise deres pedagogiske og kommunikasjonsmessige evner
rvenes Skrevet 25. oktober 2007 Skrevet 25. oktober 2007 g0 har mindre varmeutvikling enn b3, og derfor kunne klokkes lengre. du må tukle med volt, fsb, cpuratio kanskje... masse snodige ting i biosen og fikle på! fikl i veg.. du klarer ikkje å øydlegge noke... bare ha manualen med sida bladd opp på kordan du resetter heile sylamitten din. du kan jo starte med kva hk du har.
Smirnoff Skrevet 25. oktober 2007 Skrevet 25. oktober 2007 G0-steppingene har også fått høyere temperaturterskel (61 til 72C) såvidt jeg husker.
-Tommy Skrevet 25. oktober 2007 Skrevet 25. oktober 2007 g0 har mindre varmeutvikling enn b3, og derfor kunne klokkes lengre. Dette er fordi B3 bruker maks 105W mens på G0 så har den sunket til 95W
Brede_Skapstroppen Skrevet 25. oktober 2007 Forfatter Skrevet 25. oktober 2007 Takk for den oppklaringen folkens. Da er det vel bare å begynne å tukle i vei. Specsa på riggen min ligger i profilen, og hvis noen har noen gode tips tilen forsvarlig klokking på RAM, skjermkort og CPU så mottas disse med takk. Har vært litt skeptisk til å klokke GPU via BIOS da dette er noe jeg ikke har gjort før. Problemet er at det virker som om det er en del ekstra -programmer som ikke er optimalisert for å funke i 64 bits Vista.
Unreal_ Skrevet 25. oktober 2007 Skrevet 25. oktober 2007 GPU gjennom bios, meget "fresh" heh. Rekner med du mener CPU?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå