Gå til innhold

w910i vs n73 ME


dTd

Anbefalte innlegg

ja valget står stort sett mellom disse 2... jeg vil bruke tlf mest til musikk, så ringing og sms, og noe kamera samt spill og film...

må bare si at jeg digger se walkman headsettet og ser at nokia har et mer eller mindre vanlig headsett...

men lurer på hvilken tlf dere ville valgt? hvorfor/hvorfor ikke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg ville valgt N73 ME fordi kameraet er veldig bra og fordi den er mye billigere enn w910i. Dessuten har den symbian som betyr at du har masse muligheter med mobilen, som å innstallere forskjellige programmer, i tillegg til at du kan lese word- og pdf-filer med den.

Fordelene med w910i er at den er mye slankere enn N73 ME, den er veldig pen og stilig, den har track-id og ser ut til å være en veldig bra medie&musikktelefon :) Men den er ganske dyr da...

Jeg føler at du får mer tlf for pengene med N73, men den er større og mer klumpete... Om kamera ikke er viktig for deg, og du har penger nok, bør du absolutt vurdere w910i..

Lenke til kommentar

Jeg hadde gått for W910i, sort kommer i starten av november om du heller liker det. 03 november er bekreftet hos Elprice ivertfall.

 

Jeg hadde gått for den av personlige grunner, jeg liker ikke N73 og har aldri likt den. Jeg syns den er for tykk, for treig, og ikke særlig gode taster.

 

W910i er jo ikke noe avansert telefon, men den er svært robust i byggekvaliteten, vertfall den jeg testa, og er kjapp og responsiv. Ikke sånn kjempe gode knapper at det gjør noe, men de duger helt ok. Telefonen er slim og fin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...