Gå til innhold

Forslag til endringer i spillforumet


Anbefalte innlegg

Hallo

 

Har et lite forslag om noen små endringer i spillforumet. Nå som The Orange Box har kommet ut, har jo Valve sluppet tre nye spill. Mitt forslag går rett og slett ut på å lage et underforum under "Spillforum - For de mest omdiskuterte", som vil hete Valve (evnt. Steam). Inni dette underformet har man Counter-Strike, Half-Life og Andre.

 

Under Andre går de "mindre pupulære" spillene, som Team Fortress 2, Portal, Garry's Mod osv. Grunnen til denne endringen er fordi hvis man skal poste om Team Fortress 2 i PC-spill forumet, vil ikke det ha like stor effekt som hvis man hadde postet det i et forum der folk garantert har Steam. For meg føles det ut som en feilpost å poste om Team Fortress 2 i PC-spill forumet.

 

Dessuten kan jo ikke folk poste om Team Fortress 2 i Half-Life forumet, fordi dette forumet kun er egnet til Half-Life spillene.

 

 

Meninger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg syns ikkje at vi skal begynne å dele opp i eigne kategoriar for ulike spelutviklarar. Sjølv om spela kan ha enkelte fellestrekk, er det framleis sjølvstendige spel som skill seg frå kvar andre. Då liker eg betre dagens løysing med eigne kategoriar for dei spela som treng det, og ellers inndeling etter plattform.

 

Lurar du på noko rundt Team Fortress 2 er det vel ikkje noko problem å poste det i PC-kategorien. Dei andre som har spelet har jo og tilgang til Steam viss det skulle vere eit krav.

 

 

Forøvrig blir diskusjon rundt utforminga av spelkategorien normalt tatt under «Spill > Tilbakemeldinger til Gamer.no». Tråden blir derfor flytta dit.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...