Gå til innhold

adr kurs


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Tok selv dette kurset i 2000, da gikk det ikke ann å stryke på selve kurset, men du kan stryke på prøven til "ADR-bevis" hos statens vegvesen. Slikt ADR-bevis er ikke noe krav(så vidt jeg vet). Har kjørt mye rart, men aldri vært borti nødvendigheten av dette. De fleste pakker produktene slik at det ikke inngår i ADR-kategorien for å spare en del kr.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei.

 

ADR-kurs må gjennomføres ved godkjent kursleverandør.

Etter godkjent kurs må en ta en teoretisk prøve ved Statens Vegvesen.

Det finnes 4 forskjellige ADR-kurs. Ett grunnkurs som alle må ha. Videre kan en utvide med klasse 1 (sprengstoff), klasse 7 (radioaktivt materiale) samt tank (gjelder også for bulk).

 

Etter å ha bestått teoretisk prøve vil en få utstedt kompetansebevis. Dette er gyldig i 5 år. Svært viktig å bemerke at det er gyldigheten til grunnkurset som er gjedende her. Får en bestått for kl 7 to år etter en har bestått grunnkurs vil dette bare være gyldig i 3 år.

 

Priser på kurs vil være som følger:

 

Stykkgods: ca 4000 - 4500

Klasse 1: 1400 - 1800

Klasse 7: 1400 - 1800

Tank: 5000 - 6000

 

Lurer en på noe mer kan jeg være behjelpelig med svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...