Gå til innhold

Din mening om den perfekte spilleskjerm


ArneHB

Anbefalte innlegg

Tenkte skulle oppdatere datautstyret litt, og skjerm står på listen. Spiller en del FPS spill, som BF2: Project Reality, som krever mye av at en skjerm har gode kontraster for å se finden lettere.

 

Det jeg er intressert i er hva du mener er den perfekte spilleskjerm, med begrunnelse.

 

Akuratt nå spiller jeg på en laptop med 17" 1920x1200 oppløsning, har kikket en del på 22" skjermer, og det som skuffer meg mest er at de jeg har sett på har lavere oppløsning enn min 17"!

 

Det jeg vil si er viktige faktorer som spiller inn er responstid (min 6ms), kontrast, oppløsning (min 1920x1200) og fysisk størrelse(min 19"). Det minimumskravene jeg har satt er noe jeg føler skal være minimum men jeg har et åpent sinn, så bare foreslå skjermer du synes er god, gjerne foreslå flere i forskjellige prisklasser.

 

 

- Arne :thumbup:

Endret av ArneHB
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg oppgraderte fra min 19" med 1280x1024 så valgte jeg en Sony 20" som støtter 1600x1200. Den er forøvrig veldig bra, og har bra farger/kontraster, men etter hva jeg vet så er den ikke så lett og få tar i lenger. Jeg denne fordi jeg syntes 1600x1200 funker best til spill, særlig FPS som BF2.

Endret av murfh
Lenke til kommentar

For å få din oppløsning må du opp til 24". Det finnes et unntak fra lenovo, men den er ikke til salgs enda.

 

LG L245W Burde passe deg bra. Sort er sort, relativt lav responstid, lav input-lag, et noe glossy panel, 1920*1200, HDMI-input.

 

Evt Dell sin nye 24", dyrere, men flere inputs og en usb hub+kortleser. PVA i stedet for MVA som i LG sin.

 

Samsung og Packard bell(elkjøp) har 24" TN-paneler som er litt billigere, men det er TN-paneler, fargene er ikke helt rene, sort er ikke helt sort, lav responstid, lav input-lag (stort sett).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...