Gå til innhold

The Big Bang Theory - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Elsker TBBT og gleder meg like masse til hver episode. Men med som nesten alle andre tv-serier er det et men her og. Forstår ikke hvorfor episodene henger mer sammen. Eksempel: den episoden da Penny finner date til Hovard og de kommer godt overens. Neste episode var hun plutselig vekke og vi så aldri mer til hun. Dette er bare ett av MANGE eksempler.

Lenke til kommentar

Njaa, delvis uenig. Jeg liker kontinuitet, men har ingenting imot serier, spesielt sitcoms som ikke har noe særlig kontinuitet. Jeg synes drama- og actionserier bør ha kontinuitet. Hvis serien ikke har noe særlig kontinuitet, gjør det også at jeg kan hoppe direkte inn i en hvilken som helst episode og se den, uten å lure på hva som har skjedd før, eller mange referanser. Dette er faktisk noe som er småirriterende med Friends. I Friends liker jeg best episoder midt i sesongene (spesielt sesongene der Joey og Chandler bodde sammen, da disse er mine favoritter), nettop fordi det da er lite kontinuitet.

Lenke til kommentar

Noe sammenheng ville ikke skadet synes jeg. Som Absolut skriver synes jeg hun som Howard fikk god kontakt med kunne blitt med i flere episoder, eller hvertfall skrevet hun ut på en ordentlig måte. Ikke bare fjerne hun "over natten".

 

Men, jeg er også enig med Zeke i at det ikke behøver være en veldig stor sammenheng. Det er best for action og dramaserier synes jeg. At man ikke faller helt ut om man ikke ser en episode eller to gjør ikke noe.

 

Siste episode var morsom, foruten at jeg synes de dro det litt langt med altfor mange bytter mellom Sheldon og Penny og de andre. Sheldon var jo genial som alltid.

 

Hva som skjer videre med Leonard og Penny lurer jeg på. Greit at dem er sammen, men synes dem funket bedre i serien før det skjedde. Føler dem er på kanten veldig ofte med fokuset på nettop det forholdet. Det er tross alt bare 20minutter til rådighet i hver episode.

Lenke til kommentar

Morsom episode det ja. Kanskje Bernadette (om det er slik navnet skrives) blir med videre også, med tanke på slutten av episoden.

 

Thank you cheesecakefactory :!:

 

 

Igjen ydmyker de Sheldon ved å ødelegge en stor ting for han. For noen jævla møkkafolk av noen venner han har.

 

Cripke er vel strengt tatt ikke en venn av Sheldon, og ingen av de andre var med på å ydmyke han utfra hva jeg kunne forstå. At de ler og synes det er morsomt er vel ikke så rart. For det var jo komisk.

 

Men han måtte jo selvsagt legge til en video hvor han avslørte seg selv. "Uflaks!", sa severin suveren.

Lenke til kommentar

Jeg må virkelig inrømme at denne serien traff meg virkelig.

Jeg er absolutt ikke like smart som de (lang ifra!), men spille delen, akkurart der kjenner jeg meg litt igjen, veldig artig!

 

Min favoritt start på big bang theory var den episoden hvor Rashj sang Red hot chilli peppers ;)

 

De som kjenner meg godt, vet hvorfor ;)'

edit: genial episode i dag!

Endret av amir90
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...