Gå til innhold

Den Store Crysis tråden! :D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PC-en min fra amentio kommer sikkert ikke før 16'ende uansett så jeg gidder ikke spørre etter key :p

...Jeg bestillte feil grafikk-kort i tilleg, og det må returneres før jeg får nytt, så da trenger jeg sikker tikke forhåndsbestille heller. :p:P:P

 

 

Gleder meg :D

Endret av Chao
Lenke til kommentar
Jeg har en ekstra, men du får ikkje! ;) Har du ikkje klart å få tak i en på egenhånd, så fortjener du den sikkert ikkje heller :tease:

 

 

Jeg har fått tak i en key, og den funket når jeg skulle instalere spillet! Men når jeg skulle aktiveer spillet før jeg startet det, da sto det at keyen var invalid. Det stod at jeg hadde brukt den for mange ganger på samme pc. Det var utrolig irriterende fordi jeg har bare brukte den 1 gang under instalasjonen på bare 1 pc.

 

 

Så jeg hadde håpet om noen hadde en key jeg kunne få hvis de ikke trengte den, fordi jeg har gledet meg så utrolig lenge til dette spillet. Har akkurat fått meg ny data også.

 

 

Plzz, er det noen som har en key til overs som jeg kan få? :)

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Hvis man har en ekstra key, så for all del gi den bort eller send den tilbake til CryTek, så noen andre får den. Jo flere betatestere, jo flere bugs blir funnet - og spillet blir bare bedre.

Lenke til kommentar

Hvis man ønsker si noe, eller spørre om noe spesifikt relatert til et bestemt spill, så er man velkommen til å starte en tråd om det man har på hjertet. Vi ønsker ikke en haug med store samletråder for ulike produkter på forumet, fordi det er uoversiktelig og lite brukervennlig. Håper på forståelse for dette. Tråden stenges.

 

PS: Grunnen til at den ikke ble stengt før nå, er fordi den ikke ble oppdaget før nå.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...