Gå til innhold

komplett er noe dritt


Peritass

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Komplett.no beklager å måtte meddele våre kunder at det for tiden er noe forsinkelse i enkelte leveranser. Det jobbes iherdig med å rette opp i dette og vi har blant annet igangsatt døgnbemanning på lageret.

 

Årsaken til forsinkelsene er en kombinasjon av to forhold: Vi har gjort store investeringer i et nytt lagersystem som skal bidra til å effektivisere lagerlogistikken vår. Dette gjør vi for å ytterligere forbedre våre leveringer, samt å stå bedre rustet til å håndtere en økende etterspørsel. Vi er i disse dager midt i en konvertering mellom gamle og nye systemer. Det nye systemet antas å være i full drift ut over i uke 40.

 

En annen faktor som også har bidratt til dagens situasjon er det dårlige sommerværet vi har hatt i sør. Vi har lang erfaring fra netthandel og kjenner godt sesongsvingningene i salget. Juli har historisk vært en heller laber måned mht salg. I år derimot eksploderte salget uventet midt i fellesferien. Dette sammen med konvertering til nytt lagersystem har gjort at vi den siste tiden dessverre ikke har klart å levere ut varer like raskt som både vi og våre kunder kunne ønske.

 

Vi beklager denne situasjonen på det sterkeste og håper ulempene for våre kunder blir minst mulig. Vi gjør alt vi kan for å komme a jour så raskt som mulig og vil benytte anledningen til å takke for utvist tålmodighet og forståelse.

 

Med beklagende og vennlig hilsen,

Komplett.no

 

Dette så jeg på Komplett.no

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...