Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Jeg begynner å miste den unike følelsen av å ha Eee. Før så følte jeg liksom at jeg var den eneste som hadde Asus Eee, siden jeg faktisk var den eneste i Molde omtrent som hadde en så liten PC (hadde ikke sett en eneste PC, og har fremdeles ikke sett noen selv om den har kommet til Norge). Men nå som den har kommet til Norge, så mister jeg litt følelsen. For Asus Eee, vekte overraskende mye oppsikt! Nesten som å eie en ferrari uten å overdrive, ihvertfall blant studenter.

 

Men jeg kan ikke med hånden på hjertet si at Ultra Portable-PCsalget har økt så veldig. De må være vel være skremt av prisen?

Endret av Redusert
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt min eee 1000 en stund nå.. har lagt inn en lite versjon av xp pro som jeg mekka sjøl.. tok ca 2 gb, ligger på 8gb disken, fungerer knirkefritt. Men pga norman viruskontroll tar det ca 3 min før den er helt klar.. alt det andre tar 1,5 til 2 min.

 

Det jeg lurer på er om noen kan si meg hvilken ram jeg må kjøpe for å oppgradere? Og bryter jeg garantien ved å sette inn mer? Er et asus klistermerke over den ene skruven på dekselet bak på min pc.

 

Har noen sett større batteri til salgs for eee 1000? Det som jeg har er et 6600mah...

 

Anyone?

Lenke til kommentar

"Har hatt min eee 1000 en stund nå.. har lagt inn en lite versjon av xp pro som jeg mekka sjøl.. tok ca 2 gb, ligger på 8gb disken, fungerer knirkefritt. Men pga norman viruskontroll tar det ca 3 min før den er helt klar.. alt det andre tar 1,5 til 2 min."

Du er flink og heldig! Har selv en EEE 701.Fant en bruksanvisning på www.lexar.com,har gjort forsøk og få installert Win tiny-xp på en 8GBUSB stick, men det ser svart ut.Det skal være mulig å boote fra den USB`en og dermed ha xp alternativet.Hvordan gikk du fram med "mekkingen"? Sikkert mange som kunne tenkt seg å prøvd.På forhånd takk Vedrørende Viruskontroll,hvorfor ikke teste AVG? Den er ganske god og komme høyt opp i test..

Lenke til kommentar

Hva er best, Origiale os'et eller eeebuntu? Er det ytelses forskjeller? Tenker da på kjapphet, batteri, wifi osv. Vurderer sterkt å innstallere eeeubuntu over xandros. Men må vite om jeg gjør min kjære 900 bedre eller dårligere av det. Vet at du stiller bedre på programvare frontet med eeebuntu =)

 

Takker for svar!

Lenke til kommentar
Hva er best, Origiale os'et eller eeebuntu? Er det ytelses forskjeller? Tenker da på kjapphet, batteri, wifi osv. Vurderer sterkt å innstallere eeeubuntu over xandros. Men må vite om jeg gjør min kjære 900 bedre eller dårligere av det.

 

Jeg har kun brukt Xandros en times tid; ga opp da maskinen ikke ville koble seg til vårt trådløse WPA-sikrede nett.

 

EEEbuntu er jeg imidlertid kjempefornøyd med. Synes maskinen virker mye kjappere, og liker dessuten Gnome mye bedre ettersom jeg bruker Ubuntu på andre maskiner også. Mye enklere å få hjelp til ting som bruk av mobiltelefon som modem etc. Bare å finne Ubuntu-veiledninger og følge dem.

 

Absolutt verdt å prøve - så kan du jo bare installere Xandros igjen hvis du ønsker det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...