Gå til innhold

Bilde av bro - svart/hvitt


Autoxave

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skulle ønske jeg kunne slå frispark som Beckham, men det lar seg nok ikke gjøre siden jeg ikke har fotballsko....

;)

9464264[/snapback]

HEY!!

 

Jeg prøver så godt jeg kan med det ustyret jeg har. K750i kameraet er ikke akkurat så mye å ta den type bilder med! :ph34r:

9464374[/snapback]

Blir som å ta frispark med slippers, der ballen er erstattet av en bowling-kule!

 

Se på dette bildet som et godt argument for å skaffe deg et bedre kamera.

 

Tom

 

PS. Kjempebra bilde

Lenke til kommentar

Flott motiv, bra komposisjon og etterbehandling. dog har jeg et par ting å utsette. Første er at det peker littegrann oppover. Tror egentlig ikke det hadde vært så mye i veien for å hindre det når bildet ble tatt, men jeg skjønner også at du ville ha med mye av himmelen. Jeg savner også litt mer i høyre ytterkant. For meg peker brua mot høyre og ut fra det savner jeg automatisk litt mer i høyre del av bildet. Uansett er det et veldig godt bilde.

 

Men jeg er veldig nysgjerrig på den brua, jeg fortsetter å studere og glane på konstruksjonen. Det er en ganske spesiell konstruksjon på den brua og det som gjør meg spesielt nysgjerrig er den store betongblokken(sannsynligvis motvekt). Så det er en del spørsmål i hue mitt nå:

 

Hva blir brua brukt til? Er den for togtrafikk eller bil? Jeg tror det er tog pga konstruksjonen og tegn til strømlinjer.

Har den hatt en annen funksjon idag enn den har hatt tidligere?

Er den fremdeles i bruk?

Er det en form for vippebro, kan den heves på en eller annen måte for åpne for båttrafikk? Jeg kan ikke se behovet for en stor motvekt hvis brua ikke kan åpnes på en eller annen måte. Men jeg har litt problemer med å se hvordan den kan heves. Ser ut til å være et ledd ved betongpilarene i vannet og delen til høyre for pilarene vippes/heves. Jeg er også veldig nysgjerrig på hva som står på skiltet på brua.

 

Fint om noen kan svare på noen av spørsmålene mine ellers får jeg ikke sove i natt.

 

 

For å konkludere litt:

Det er ikke kun et godt bilde ut fra komposisjon og etterbehandling, men du har også fått minst en til å bli nysgjerrig. Nysgjerrig på funksjon og virkemåte, nysgjerrig på hva som skjuler seg rundt. Jeg mener at et godt bilde har nettopp det til oppgave, å dra med seg "observatøren", gjøre "observatøren" nysgjerrig og at "observatøren" har lyst til å se mer.

Endret av Gunderz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...