Gå til innhold

MOH: Airborne: Erfaringer?


Anbefalte innlegg

Gikk gjennom spillet igår kveld, og var faktisk positivt overrasket over det. Grafikken og lyden, samt fysikken var meget god til å være et MoH-spill. Har merket meg at mange har satt et spørsmåltegn ved at spillet virker lite realistisk når utviklerne legger inn at våpenene for eksempel blir oppgradert over tid, men dette ser ikke jeg på som et minus. På en måte gjør jo dette bare at det blir kjekkere å spille, når man ser at man utvikler seg.

 

På den andre siden er spillet i samme tid også litt realistisk. Her kan man ikke bare springe ut i skuddregnet, og ta fienden en etter en, som man kan på andre krigsspill, da vil du gå rett i bakken. Her gjelder det å ligge på lur, lene seg utfor og plukke naziene en etter en. Denne lene/dukke/se-opp funksjonen fungerte utmerket!

 

Oppdragene var jo rimelig varierte, og jeg følte ikke at jeg gikk rundt og gjorde det samme hele tiden. Siste level, når man dropper over tårnet, var jo en meget elegant avslutning på spillet. Fantastisk level!

 

Og til dere som har problemer med å ta de såkalte "bossene" i de siste levlene, bruk Springfield-sniperrifla! To skudd i hodet så ligger de og slikker asfalt. Springfielden var nok det våpenet jeg brukte mest, den er rett og slett et must!

 

Skulle jeg gitt spillet en karakter, så tror jeg det blir 7/10 (usikker på åttern). Grafikken, lyden, fysikken, stemningen, spillbarheten trekker opp. Lengden på spillet trekker en del ned. Men mange av levelene var jo ganske lange da.

 

EDIT: Måtte bare legge til at karakteren 6/10, som Gamer.no ga spillet, var i strengeste laget. Etter min personlige mening, selvfølgelig.

Endret av Limstift
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke opplevd å sitte fast enda...

 

Spørsmål som er litt spoiler

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

Nærmer meg nok slutten nå, er på oppdraget der jeg skal stikke fra tårnet. har store problemerda det kommer altfor mange panzer elite til at jeg klarer å holdet dem unna, ikke kan jeg stikke av heller for trappen bak meg er ødelagt.

 

Noen som har en stategi for å komme forbi denne? (bortsett fra å sette nivået på lett :) )

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Det kan være litt vanskelig å få plassert dem rett, men om du klarer det så kan du få veldig mye hjelp med dem. Ikke regn med å felle dem med en granat, men de taper i hvertfall en del liv på det og da blir det lettere å knerte dem

 

edit: slet selv der... ;)

Endret av L4r5
Lenke til kommentar
Nærmer meg nok slutten nå, er på oppdraget der jeg skal stikke fra tårnet. har store problemerda det kommer altfor mange panzer elite til at jeg klarer å holdet dem unna, ikke kan jeg stikke av heller for trappen bak meg er ødelagt.

 

Noen som har en stategi for å komme forbi denne? (bortsett fra å sette nivået på lett  :)  )

9560678[/snapback]

 

Før du går ned trappen (og ikke kan gå opp igjen), husk og gå opp trappen for å hente ammo+grenades (og shotgun, hvis du vil). Jeg for min del brukte ikke hagla. Brukte Gewehr-automatvåpenet, samt Panzer-granatene. Hvis du sikter mot hodet på Elite-soldatene, så skal de død i løpet av et magasin med automatvåpenet. Holder du inne mot hodet hans, skal heller ikke han kunne skyte deg på samme tid som du skyter han.

Lenke til kommentar

nææ Tar litt av helt på slutten, men når du har kommet dit er det nesten ikke nødvendig å spille lenger heller fant jeg ut (ikke mye igjen av spillet). Siste mappet er noe "trangere" men jeg syntes det var så kult designet at det ikke gjordet noe, spesielt når man skulle velge plass å starte fra falskjermen.

 

Spillet er jo aldri autentisk men haddet mye morro med spillet.

Lenke til kommentar

Jeg må si etter å ha satt opp vanskelighetsgraden til hard viser spillet seg fra sin beste side. Er ikke mulig å bare storme fram og skyte slik som på casual. Men det jeg synes er latterlig er det siste brettet med "rambo" eliten som klarer å snipe meg med mg42 fra sikkert over 50 meters hold når jeg croucher bak kasser og sniper han mellom to trappetrinn i trappen han står foran. med en gang jeg treffer fyrer han løs mellom trappen og treffer meg i hodet på full automat. Tragisk! Har ikke klart å forsere den hindringen enda men de andre brettene var gøy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...