Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

TV2 Sporten:

 

Overgangsvinduet er for lengst lukket, men grunnet snøkaoset i England har FA åpnet for at overganger som ikke går i orden innen tidsfristen alikevel kan godkjennes om de rette formalitetene er i orden.

 

Det priser nok Arsenal-fansen seg lykkelig for. Andrej Arsjavin-overgangen har vært en av de store såpeoperaene i dette overgangsvinduet, men nå virker det som en overgang er rett rundt hjørnet.

 

- Det kommer en hyggelig melding angående Arsjavin-overgangen senere mandag kveld, sa Arsene Wenger til AP.

 

Men fra Zenit-leiren var det ikke akkurat den samme tonen.

 

- Forhandlingene har brutt sammen. Overgangen blir ikke noe av, sa Zenit St. Peersburgs talsmann Alexei Petrov til AP tidligere mandag.

 

Arsenal og Zenit skal ha vært enige om avtalene rundt kontrakten, men problemet var at Zenit krevde for mye av Arsjavins personlige overgangsbeløp. Dette skal nå ha ordnet seg, melder flere engelske medier sent mandag kveld.

 

Nå kan det virke som om Arsenal-fansen endelig får noe å glede seg over etter mye skadetrøbbel på sentrale spillere og ikke minst en svak sesong så langt.

Lenke til kommentar

VG Nett:

 

EM-helten Andrej Arsjavin skal være så godt som klar for Arsenal.

Det melder Sky Sports News i 20-tiden i kveld. Ifølge tv-kanalen er det bare en formell gjennomgang av overgangspapirene - gjennomført av FA - som gjenstår før overgangen er et faktum.

 

Samtidig siterer BBC Arsjavins agent på at overgangen er «så godt som i boks».

 

Dramatisk overgang

 

Overgangssagaen rundt Zenit-stjernen Andrej Arsjavin har pågått i flere måneder - og har nådd sitt foreløpige høydepunkt i kveld.

 

For etter først å ha vært på god vei til engelsk fotball gikk en talsmann for Zenit St. Petersburg ut og sa at hele overgangen var gått i vasken.

 

Så kom Arsenal-boss Arsene Wenger på banen. Han sa at han vil komme med en positiv nyhet om Arsjavin i løpet av mandag kveld. Og dermed fortsetter spenningen for Arsenals supportere.

 

Overgangsvinduet stengte egentlig klokken 18, men det skal ha blitt åpnet for en forlengelse på grunn av dårlig vær i England i dag.

Endret av Kristoffer Torp
Lenke til kommentar
Sier ikke at Arshavin er en dårlig spiller. Men han bli skrytt opp til skyene under EM, og det er trossalt det eneste han har vist av godt spill, og sannsynligvis i Uefa cupen.

 

NÅ skal det så sies at jeg ikke har fulgt med Russisk fotball og Zenit.

Amen for det. Han spilte noen sykt bra kamper under EM og noe mer. Han er sikkert en veldig god spiller, men jeg syns han har blitt skrytt alt for mye oppi skyene pga hvordan han spilte for Russland i fjor sommer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...