Gå til innhold

Lille Mini Morris


Anbefalte innlegg

Fredag fikk jeg en sms fra min svigerfar. I Garasjen til en venninne av ham hadde de funnet en bitteliten kattunge som jamret seg noe fælt, og av erfaring tenkte han at jeg hadde råd... HAn angret seg nok med det samme jeg svarte han, siden jeg som regel setter himmel og jord i bevegelse for å redde hva som er, men han kunne jo ikke gå tilbake på det nå...

 

Etter å ha snakket med han på tlf fant vi ut at pus kunne være rundt 2 uker gammel. Jeg ringte halve jorda rundt, etter dyrevern, veterinær, venner med kattunger osv, men ingen kunne ta Lille Pus. (Dyrebeskyttelsen på Hønefoss sa seg absolutt villig til å stille opp, bare vi fikk fraktet pus til dem. 8-9 mil å kjøre tror jeg). Men, med tanke på hvor liten han er, hvor mange katter som finnes og som aldri får et bra hjem osv, så ble avgjørelsen å reise til veterinæren med han for å gi han ei sprøyte. I tillegg hadde han MINST vært alene uten moren sin i 8-10 timer, så vi trodde pus ikke hadde det bra...

 

Men, det var inntil vi hentet han! For en KRABAT! og FOR EN LYD! Han hadde absolutt ikke gitt opp han her nei. Han ville ha mat, han beit i fingre for å få mat, han gravde seg ned i håret for å finne pupp, og det ble fort konstantert at,- NEI! Pus må få leve.

 

Så ei venninne sa ja til å ta han for helgen, for så å reise til dyrebeskyttelsen med han på mandag.

Vi fant mat han kunne spise,og min venninne tok han med seg hjem...

 

 

For hvem kan vel motstå DETTE ansiktet?

DSC08851.jpg

 

 

 

 

Lille Mini Morris ble hos min venninne gjennom helgen. Hunden i huset tok seg av tissingen og bæsjingen på den lille (for de som ikke vet, så små katter (og andre dyr for den del), trenger hjelp til avføring. Katten slikker dem på magen for å stimulere dem til å gjøre fra seg), og da Lille Mini fikk morsmelkerstatning på lørdagen, ble han riktig så fornøyd.

 

I løpet av helgen har jeg fått bilder hele tiden, og tankene er virkelig der om å beholde den lille selv... men JEG har i grunn mer enn nok med de tre kattene jeg har..

 

12082007699.jpg

 

 

11082007692_001.jpg

 

 

 

Idag har han spist sine første små knupper med oppbløtt tørrfor. HAn er fortsatt hos min venninne, og mitt håp er at han blir der. Men, hun har i løpet av den siste måneden mistet to katter for trafikken, og er blitt skremt.

 

Vi antar Mini nå er ca 15-16 dager gammel. KAnskje et par dager eldre.

 

Han trenger å fores hver 3. time en stund til, men begynner snart å spise selv.

 

 

Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil frem til med denne tråden. Vise frem Mini kanskje? Kanskje håpe noen vil forbarme seg over han? MEN, han kommer IKKE til hvem som helst... Det må være til folk som vet hva de går til og som aldri aldri vil gi han opp! Og gi han det beste!

 

Men, hvem kan vel si nei til noe sånt som dette?? Eller unnlate å gi han det han trenger?

14082007715.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde det ikke vært så langt unna, så skulle jeg mer enn gjerne tatt ham..

Jeg har noen venner som reiser fra Oslo til Bergen om en ukes tid elns, som kanskje kunne plukket ham opp på veien og tatt ham med til meg? Jeg har en god del erfaring med katter, og har flasket opp kattunger før (mammaen deres døde under fødselen). Da fikk jeg lov av læreren min å ta med meg kattungene på skolen og mate dem hver tredje time der, så regner med det vil gå denne gangen og.

Lenke til kommentar

Tusen takk for det Eplefe! Men, nå har vi en løsning! En venninne av en venninne av venninna mi (:p) hadde katt med unger på ca samme alder, og etter litt tid så ligger altså nå Mini der og suger pupp som om han aldri sku gjort noe annet. SÅ antar an får bli der til han kan få et nytt hjem ;)

 

 

Han hadde tisset på teppet da, for venninna mi har jo lørt han å tisse selv nå. Så han har faktisk tisset engang på kasse og alt!

 

Så happy ending her kan det virke som!

Gjenstår bare å se hvor han ender om noen uker da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...