Gå til innhold

The Experience: Premierpotten spikret


Nilsen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mekk opp kampen om midgard 1 compo!! Serriøst, beste lan spillet som er laget. Trenger ikke være prize. Bare en slags uoffensiel NM :) Trenger ikke regler i det spillet engang. Det er ekstremt få bugs og ingenting som er "feigt" med de forskjellige tingene du kan være. Eneste regelen er kanskje om du skal ha kjøpt/patchet spill eller cracket. De funker ikke med hverandre. Serriøst vurdér det i hvertfall. Ikke om dere skal lage en slik compo, så la det for guds skyld bli kampen om midgard _1_.

 

OT: Helt greie premier. Kunne vel hvert litt høyere i 1.6-en o:

Lenke til kommentar
Er latterlig at det er 2on2 compo i World in Conflict men ikke CS 1.6, eller Source for saks skyld.

Ja, flere CS-turneringer trengs. Ikke nok med to 5on5-turneringer (høy premiepott). Vi burde ha to 5on5-turneringer, to 2on2-turneringer og to 1on1-turneringer. Går ikke an å få nok CS.

Endret av xNINJA
Lenke til kommentar
Burde helt klart ha bytta ut BF 2142 med BF2. BF2 er jo et klart mye bedre spill og et spill som flere har, Kunne jo også hatt compo i BF2 Project reality, det hadde vært fet :D Men håper at BF 2142 blir bytta ut med BF2

9274844[/snapback]

 

hvis du foretrekker project realety til BF2142 er det bare å spille det, men ikke forvent at Project Realety gutta skal punge ut med 25 tusen til premie penger :p

Lenke til kommentar

Det at det har blitt satt opp en BF2142 compo vitner jo bare om admins sine utrolige dårlige kunnskap om Norsk e-sport. Det eksisterer jo ikke en aktiv community som spiller det, og spillet egner seg latterlig dårlig i forhold til BF2 som et klanspill.

 

Dette burde jeg vite noe om da jeg har spillt på veldig høyt nivå i BF2, og BF2142 har bare en brøkdel av aktivtetet som BF2 hadde i sin storhetsperiode.

 

Kan vi få en bekreftelse på at det er EA Games Norge som er ute og rasler med pengeposen her, eller er det bare dumskap fra admins som gjør at denne fadesen skjer?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...