Gå til innhold

The neverending story for de minste i huset ;)


Jarmo

Anbefalte innlegg

Da er det tid for denne tråden for de kreative sjelene her i huset.

 

Enkle regler:

 

-Bør bli en kvalitetstory.

-Tenk først, post etterpå.

-Min. tre ord og en sammenheng med førrige posten.

-Lov til å rette opp egne poster slik at de passer bedre sammen.

-Spam = bøllen(e) ut av tråden.

-Mods. kan slette upasselige sitater

-Seff ingen pron og andre ekle ting.

-Ingen flaming og hetsing av andre brukere.

-Tråden stenges kl. 24.00 i kveld.

 

SKRIV *SLETT* I POSTEN HVIS DU ER ALTFOR SENT UTE.

Ellers kan du korrigere poster hvis det er bedre for tråden sin del.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Det var en gang en liten gutt som het Ole. Han var veldig glad i katten sin, som het Pussy som var en svart katt med snille grønne øyne og en hjernekapasitet som langt overgikk Oles. Derfor måtte Pussy hjelpe Ole med veldig mange ting, for eksempel male huset, men da skjedde det noe forferdelig fælt. Mora hadde støvsuget på rommet til Ole, og under sengen hans fant hunen åpnet pakke kondomer. Mora ble skremt, og lurte på hvorfor Ole hadde kondomene. Moren spurte Ole hva dette var fornoe. Etter mye om og men så stakk Ole av, men det tok ikke lange tida før en hallik som vanket i gata plukket ham opp. Rett som det var begynte Ole å selge seg selv på Karl Johans Gate. Moren til Ole ble trist og tenkte ut en plan som gikk ut på å sende ole til militærleir for et år mens Pussy vasket huset, men så Havnet han på feil skole, han havnet på en rikmansskole. Der likte han seg ikke for det var bare han som hadde skitne klær Så derfor så blei Ole veldig sint, og stakk fra skolen til ghettoen der han sniffet lim for å glemme, da dette var jo selvsakt veldig effektivt, og snart Var Ole selv hallik i ghettoen.

Ole ble senere rammet av Klamydia, så han spurte seg selv hva Klamydia er, og fant ut at Wikipedia var en fin ting. Moren syntes ikke det og saksøkte dem for misledendes informasjon, fordi på Wikipedia stod det at klamydia var seksuelt overførbar infeksjon forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis noe pussy likte men hun synes at den forklaringen gitt ovenfor var alt for tungvin så hun lukka Internet Exploder, drakk to liter blekemiddel og satte seg på ramma for å og bæsja ut 2 kilo kokain, så kom tollen og og bæsja ut 2 kilo kokain, så kom tollen og torturerte ole hvis han ikke bæsjet mer. Men, så var det jo moren, altså Pussy, som hadde gjort sitt fornødende med kokainen i, så tollerne tok turen ned på Dunkin' Donuts i stedet. I mellomtiden ble Ole veldig glad, bare helt plutselig. Dog brukte alle pengene på å kjøpe flakslodd. Han vant 5 000 kroner og Kjøpte mer lim. Men denne gangen skulle han ikke sniffe den, men lime fast sin kjære pappa, til en vegg Og presse ham for enda mere penger. Han trengte alle pengene til en ny gaming-pc (og den nye harry potter boken) fordi Han ville vite hvem som døde i boken. Men så kløyp han seg selv i huden mellom anus og penis, og så sto han der med skjegget i... ja.. klypa. Deretter Ropte han "FY FAEN, ALDRI MER NAPPER JEG RÆV-SKJEGGET!" Og så falt han om på bakken livløs fordi han lukta på rævskjegget før han gidde slipp på det, så Der lå han liten og forlatt uten noen eneste han hadde var høyrearma, og en ullsokk som han brukte til å opppbevare de stjålne tennene sine i. En mørk natt kom tyven og tok høyrearmen hans, men så kom det ei gammel dame og tok venstre armen hans, så da var han uten ører, men det ville den døde tippoldefaren til Ole gjøre noe med

 

Så han tok fram bendern sin, og da Hei gutt! Smack på denne'a!" her etter et villt vorspiel for oldinger i Horevik som la seg klokken fem på halv sju en tirsdags kveld. Det de ikke visste var at En av oldis-vorspiel-pleierene var narkoman, hadde en enorm gjeld og abstinenser så han smeltet tippoldefaren til Ole, og puttet han i ei sprøyte. Han sprøytet inn tippoldefaren i en elefant, det førte til at elefanten fikk opplevelser som kan betegnes med det samme som skjer når man spiser flintsopp. MEN! Så plutselig oppdaget ole at faren hans hadde begynt å gi etter. Da øynet ole muligheten for wanke litt Han tok brukeren korka, som hadde kommet helt fra diskusjon.no og tredde han over hue til fattern, mens han tenkte nå burde snart tråden bli stengt. Men da kom pussy med boner og bona trynet til moderatorene så de ikke stengte den. Men moderatorene var i det humoristiske hjørnet og hang seg på leken. Men ingen moderatorer har kommet enda, men da måtte Ole legge seg etter en hard dag. Når han våknet gikk han for å få seg litt av en morgenwank som endte i en tur på den lokale baren. Her koste han seg helt til Sin kjære Onkel kom til baren, han hadde veldig lyst til og beføle transvestitt-servitøren som Nettopp hadde servert han en deilig Irish.

 

:)

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...