Gå til innhold

Jakten på den forsvunne kategori.


Anbefalte innlegg

Hei, for en goood stund siden - når Blib enda var aktiv moderator - var det noen konkurranser som jeg mener å huske var i en egen underkategori under Visuell kreativitet. Jeg husker at jeg hadde noen bidrag der og ønsker å se hvordan de så ut. Da jeg sjekket kategoriene som er listet opp i Digital foto og video fant jeg ingen underkategorier under visuell kreativitet.

 

Om den har blitt flyttet; hvor er den, og om den har blitt slettet; hvorfor det? Blib husker sikkert denne kategorien - da jeg husker at han var en stor initiativtaker til disse konkurransene.

Endret av Jooakim
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi hadde vel en underkategori som het "Ukens konkurranse." Det ser ut til at denne ble slettet, sikkert under en opprydning av fotoforumet. Ikke så merkelig egentlig, jeg synes å huske at aktiviteten sank veldig raskt. En del av grunnen til dette var at jeg ikke hadde tid til å holde orden på alle avstemningene og ingen andre moderatorer tok på seg oppgaven i etterkant.

 

Dersom du vil finne igjen trådene tror jeg du har best sjangs med å søke etter trådene. Søk etter tråder startet av meg med navn "konkurranse", evt google etter blib og "ukens konkurranse" og slikt. Skulle gjerne ha hjulpet deg mer, men er tappet for energi av influensa her :)

Lenke til kommentar

Jøss, synes huske det var under Visuell kreativitet, men når jeg tenker meg om, eksisterte kanskje ikke den kategorien på det tidspunktet. Jeg fant konkurransene - ble litt skuffet når nesten alle bidragene er slettet. Men takk for hjelpen, Blib!

 

Dere burde kanskje få fikset flere konkurranser i Visuell kreativitet - hvor alt fra manipulering til 3D-modeller kan konkurreres om. Det finnes mange temaer! :D

Endret av Jooakim
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...