Gå til innhold

Bildekritikk: Grungy Akt


Eplefe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm.. Jeg kikker, leter og studerer, men finner ingenting som er rått med dette bildet. Ikke en flik av råskap i hverken teknikk eller handling. Til nøds.. - piercingen.. Det eneste jeg finner i bildet er usikkerhet, fomling og et sådan søtt totaluttrykk/stemning.

 

Ellers er det jo også en del tekniske ting som "plager øyet" ved å ta oppmerksomhet, som stanga til dusjen, blitz-refleksjon, korgene.. og selv om den ikke sloss om oppmerksomheten - blitz-skyggen.

Lenke til kommentar

Om du hadde rettet en litt kraftig lyskilde på riktig vinkel mot en av veggene (eller i taket), så hadde du blitt kvitt skyggene - tror jeg.

 

Ellers synes jeg bildet ikke er så veldig røft, snarere tvertimot. Litt mykt, egentlig.. Prøv å legge på litt støy/korn, dropp det silkemyke. Kanskje dere kan gjøre mere ut av skjerfene? Og du kan få dem til å vise litt mere engasjement? (Ikke helt porno, men litt mere spennende enn hånda rundt korsryggen)

 

Bare å leke videre, dere har starten på noe bra der :)

Lenke til kommentar
Hmm.. Jeg kikker, leter og studerer, men finner ingenting som er rått med dette bildet.

 

Jeg er enig med Autodidact her, jeg får heller ikke inntrykk av råskap når jeg ser dette bildet. Både stilen og poseringen får dem til å virke yngre enn det de sannsynligvis er, og bind for øynene fremhever sårbarheten. Når det gjelder tekniske ting som skygge og refleksjon så ser jeg poenget. Men jeg tror kanskje noe av stemningen ved bildet hadde blitt borte om det så ut som et studio og ikke et ekte baderom. Jeg likte bildet jeg, selv om jeg fikk en litt annen stemning enn den du prøvde å få fram! :thumbup:

Lenke til kommentar

er ikke røft i mine øyne heller

 

ser mer ut om kidnappede og livredde barn i dusjen til en pedo kar.

 

dette bildet ble litt fjernt og intetsigende for meg.. no offence, men det minner om et bilde som er tatt av en forvirret ungdomsgjeng som prøver å være "de mest hardcore i goth emo scenen"

 

ikke misforstå meg, for jeg har ingen fordommer mot noen på noen måte - men dette bildet virker litt krampeaktig og lite gjennomtenkt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...