Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Vil ha bra basser, men ikke kjempekraftig..


Flin

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg trenger ikke en bass som nesten smeller bagasjelokket i filler. Bilen er liten, og bagasjerommet er ganske åpent og det er lite skille mellom det og selve kupeen.

 

 

Jeg lurer altså på om dere kan anbefale en basser (i kasse) som gir god lyd, men ikke nødvendigvis så hinsides mye. Trenger ikke all verdens trøkk, men vil ha det rent og av god kvalitet. Gjerne en forsterker som kan dra den og, hvis dere kommer på noen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du noe spesielt budsjett til dette? Hva slags musikksmak har du?

 

Sannsynligvis trenger du ikke noe større enn 8-10 tommer, så f.eks. Seas kan være et godt valg som gir deg det du er ute etter uten å tømme lommeboka di :)

 

Om du vil slippe å styre med kasse og montering av forsterker kan du f.eks. titte på Focal SB25A1, en åttetommer med kasse og innebygd forsterker til kr. 2790,- :)

 

varer_16009.jpg

Endret av epifant
Lenke til kommentar

Hva med dette? JBL GTO er vel kjent for å være bra? Her får jeg både sub, forsterker og høyttalere til 3000 kr. Antar det er plug and play, og at jeg ikke trenger kabelsett osv..

 

 

Tenkte å skaffe meg denne spilleren fra Pioneer, en DEH-3900MP. Den ser ut som å støtte det meste jeg trenger, og har AUX inngang i front. Noe som er den billigste måten jeg har sett for å koble til iPod. Andre Pioneer-spillere har f.eks et adapter (kr 1000) som du må kjøpe i tillegg..

Endret av Hjelpphp
Lenke til kommentar

Du må bare spørre deg selv om det er greit å gå ned i kvalitet for å få flere komponenter. For 1.000.000 kroner kan du kjøpe hundre Fiat Uno, eller èn Maserati Quattroporte ;)

 

Ikke misforstå meg og tro at jeg mener JBL-pakka er dårlig. Det er bare en kjennsgjerning at du får bedre kvalitet for pengene ved å fordele pengene på færre komponenter. Og i utgangspunktet spurte du etter forslag til basselement og forsterker, så å sammenlikne det med en "komplett" pakke blir litt som å sammenlikne epler og karameller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...