Gå til innhold

Actionrollespill med frihet(klasser og quests)


Anbefalte innlegg

Jade Empire. Fra samme folka som lagde KOTOR 2 i believe. Jeg har ikke rukket å prøvd det. Men det virker veldig morro. Er et actionrpgspill. Menysystem o.l. er tilnærmet prikk likt KOTOR. Så lover bra

9072151[/snapback]

Jade Empire er fra BioWare, de som lagde KotOR, det orginale. KotOR 2 er laget av Obsidian Entertainment. Det eneste andre prosjektet deres var NeverWinter Nights 2.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jade Empire er en slags baldning av action-rpg og vanlig rpg imho. Det har storylinen til et mesterverk, og gjør allikevel forenklinger slik at combat blir mer flytende. Utifra førsteposten din er jeg usikker på om det er det rette spillet for deg, men forhåpentligvis blir det inngangsportalen din inn til en stor verden av gode rpg-spill :)

Lenke til kommentar

Du kan alltids sjekke denne videoen. Darkfall Online er vel et actionrollespill, laget av gamere. PvP'en er som battlefield 2 med sverd, grafikken er fin men ikke for krevende, og du kan gjøre hva du vil; bygge byer & kongeriker, drepe hvem du vil når du vil. Hele verdenen blir formet av spillerene. Det er ingen levling. Skill > alt. Veldig mye frihet. Though dette er online, og det er sjanse for open beta snart, men det kan bli lenge til.

 

EDIT: Angående klasser i DFO, har du ingen spesiell klasse du må spille hele livet til karakteren din som i WoW, hvor du velger f.eks mage og hvis du vil spille annerledes må du rerolle og levle opp. Du kan være hva du vil - litt av hvert. En melee/mage hybrid der du løper rundt i plate og kliner til med fireballs er et eksempel. Og hvis du vil spille annerledes plukker du bare opp et sverd o.l...

Endret av Elyzium
Lenke til kommentar

Mount & Blade blir kjedelig om du bare spilelr vanilla-versjonen, ja. Men det finnes mange mods med masse historie og interessante quests. Nå har LOTR-modden til versjon 0.808 nylig blitt sluppet, og den anbefales på det varmeste. Utrolig variert hvordan man kan spille (side, rase, klasse, osv).

 

Darkfall så forresten kjempetøft ut. At grafikken er såpass utdatert trenger slettes ikke å være noe minus. Den ser fortsatt helt brukbar ut. Om dette spillet virkelig slår an, kommer det til å bli massivt. Slik som det står i traileren, det vil endre MMORPG-sjangeren.

Lenke til kommentar

Last også ned den lille tweak'en, Battlesizer. Med den kan du regulere maks antall enheter i hver kamp, så slipper du å spille flere runder. Blir dog veldig vanskelig om du går opp mot en hær på 70 mann når du selv bare har 20.

Vær forresten litt forsiktig med reguleringa. Selv en kraftig PC kan kveles om du har over 150-200 spillere som maks. Spesielt i starten, når alle folkene "lastes inn" kan det gå særlig hakkete.

 

Uansett, den LOTR-modden er flott. Den foregår i tiden rett før og under krigen som tar sted i filmene. Du har mange helter også, som du kan ta med deg. Disse er jo mye mer effektive enn vanlige soldater, og du kan gi dem utstyr og kontrollere levellinga deres. Er veldig artig når du kan dra med deg de mest kjente heltene etter hvert som du finner dem. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...