Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Vindusheisen min virker ikke lengre


Anbefalte innlegg

Har elektriske vinduer på bilen, og i går mens jeg var ute og kjørte stoppet vinduet på høyre forside å virke. Når jeg heiste det opp (var på vei inn i tunnell eller noe) så smalt det godt da det kom helt opp. Så seig det sakte ned i døra og nå lystrer det ikke heise-kommandoen lengre.

 

Så både i går og i dag måtte jeg kjøre til jobb og parkere bilen inntil en mur elns for å "skjule" at vinduet faktisk stod åpent. Har ikke fått kontakt med et verksted enda, skal gjøre dette i morgen eller på mandag. Men såvidt jeg vet så er det vel enorm pågang på alle verksteder nå i sommeren?

 

Så hva gjør jeg dersom jeg ikke kommer inn snart? Hive opp søppelpose i vinduet for å dekke til regn og bruke den som normalt? Hva om den blir stjålet? (har ikke garasje hjemme heller)

 

Eller er det noen som vet om et verksted i Bergen som kan fikse slikt, nå? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har aldri vært noe lys som har lyst. Og jeg kan NULL om elektronikk, så sikringer og relèer er laangt utenfor hva jeg messer med dessverre.

 

Og et linjaltriks funker nok heller ikke, for jeg får jo ikke vinduet opp fra døra :/

Lenke til kommentar

Har hele vinduet forsvunnet ned i døra eller står det opp en linialbred kant? Hvis det står opp litt, så kan du klemme fast en sugekopp og dra vinduet opp. Få noen andre til å sitte på innsiden som kiler linialen (eller noe lignende, f.eks en annen sugekopp) ned mellom gummipakningen i nederkant og vinduet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...