Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Krydre opp et trist sexliv!


Gjest den_lille

Anbefalte innlegg

Gjest den_lille

Hei... Kanskje noen kan gi noen tips? Hjelp takk! :)

 

Idag tidlig snakket og jeg kjæresten sammen. Jeg følte meg utrolig trist når han brått snakket ut om at han syntes at sexlivet vårt begynte å bli kjedelig, og at han mente jeg var en smule krevende..

 

Gud som jeg fikk vondt inni meg, han sa det da at han hadde ikke mistet noe som helst av følelser for meg, og at han fremdeles elsker meg like høyt. Det var bare det at sexlivet var ikke like sprudlende lenger...

 

 

Så.. Hjelp! Jeg vil ikke akkurat miste sex'en helt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å legge meg til å sove i natt. Føler jeg gruer meg en smule til å legge meg ved siden av han... Vi har ingen andre problemer, det er bare at sexlivet visstnok er kjedelig.....

 

 

 

Vi er ikke noen av oss "into" noe sånt som sånne skumle over-dirty greier.. Men jeg føler jeg vil krydre opp litt og få litt igjen spenningen igjen..

 

 

 

Mvh. den lille..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vanskelig å gi noe allment svar, men som mann/gutt vil jeg tro at hvis du feks investerte i noe undertøy av finere kvalitet, og forberedte på å overraske han, ville nok det muligens bli satt pris.

Det vil nok kreve litt innsats av deg, men muligens bestem deg for at en av de nærmeste gangene er pri å tilfredstille han og gjøre det best mulig for han uten å tenke på deg selv. Ikke gjør det til en vane, men du nok varte han opp en sjelden gang i blant og det vil nok bli satt pris på tror jeg.

 

Ellers lurer jeg på om du har spurt han hva han egentlig ønsker? For hvis han kan komme og si at det er kjedelig, bør han jaggu kunne si hvorfor. Det er jo en ærlig sak at du ikke kan gjøre så mye viss du ikke vet hva han vil ha. Man er to om ting.

 

Jeg vet ikke deres forhold til oralsex, men har du feks vurdert å overraske han på kjøkkenet eller ett annet sted mens han gjør noe han ikke tenker kan føre til sex? Sette deg ned foran han når han ser på fotball eller noe og gi han en liten "omgang"?

 

Jeg sier ikke at du skal gjøre sånt alltid, men sånne "stunt" kan jo muligens krydre det litt.

Man må gi litt og ta litt. Kanskje du skal være den som gir første gangen, så kanskje det føles lettere for han å gi andre gangen?

 

Som nevnt over er det vanskelig å gi allmen-gyldige svar, men jeg håper virkelig at du får orden på det og at du får sove. Lykke til!

Lenke til kommentar

Ett annet spm er om du har snakket med han om dine og hans "preferanser". Det er jo ikke uvanlig at man ønsker noe på en spesiell måte uten at det anses som galt eller unormalt. Det er ofte nok at man på ett personlig plan er litt sjenerte for å fortelle om det eller vise det. Det kan jo være noe så enkelt som at man foretrekker en spesiell stilling eller ett spesielt sted.

 

Kanskje det å prate om sånne ting og tørre å fortelle om ting du kanskje har holdt for deg selv. En fantasi eller noe som du er litt sjenert over. Å fortelle om sånne ting kan jo kanskje gjøre at du viser han tillit og at han da både føler seg priviligert fordi du forteller det, meen også at han kanskje liker det samme, eller enda bedre at han også åpner seg og forteller om sine ønsker.

Lenke til kommentar
Gjest den_lille

Hmm.. Jeg har overrasket han på den måten der før, og det var ikke så stor effekt på han. Han er ikke spesielt romantisk, han liker ikke sport og sånn sett er det litt vanskelig..

 

Jeg tenker ikke på meg selv når vi har sex, jeg prøver egentlig å gjøre det godt for han, og da sier han at han må gjøre det samme for meg. For min del spiller ikke det noen rolle, jeg har det godt likevel.. Når det gjelder oralsex virker det ikke som han akkurat er noen tilhenger av det, han sa det engang..Har forøvrig prøvd kama sutra, og det funka ikke veldig:P

 

Han sa faktisk ikke hva han mente er kjedelig.. Og det gjør det litt vondt for meg, fordi jeg er ikke den som spør om sånt egentlig, men jeg føler jeg må det denne gangen..

 

 

Er det noe jeg faktisk kan gjøre for å få dette på banen igjen?

Lenke til kommentar

Det Beatnut sier gir fornuft.

 

Tror det beste du kan gjøre er å snakke men han om hva han vil prøve. For du kan jo lure litt på hva ha mener du skal gjøre med saken alene.

 

Edit:

Snobjorn: tror du skal være litt forsiktig med å invitere noen på trekant med mindre du vet om de har lyst. Selv om mange har trekant som fantasi så er det ikke alle som vil ha det i praksis.

Endret av Freud
Lenke til kommentar
Eller så kan du jo forsøke å ta med hjem ei vennine en kveld. ;)

8973434[/snapback]

 

Håper den lille snerten (;)) var for å gi setningen din en form for sarkasme, for ellers, så var det verdens dummeste svar.

 

---

Tja, hvordan skal man krydre opp sex-livet? Jo, det er MANGE måter. For det første kan du avklare hva han mener med "kjedelig", dette for din egen del, slik at du skal slippe å dvele på tanker som "Jeg duger ikke! :("

 

Sex-leketøy er jo alltids veldig bra. Selv om du kanskje tenker, "en vibrator vil jo bare hjelpe meg?" er ikke dette helt sant. Spesielt om han sier du er krevsom, kan jo det være at han føler et press for å tilfredsstille deg. Om du går til innkjøp av en dildo eller vibrator vil jo det være med på å lette stemningen. Men det finnes også mye annet av sex-leketøy, slik som anal-/vaginakuler, penisringer. Ellers i form av materialisme: Finnes det sexy undertøy, både for deg og han. Og massasjeoljer, glidemiddel, orgasmekremer osv. Det er veldig mye spennende der ute for dere, rett og slett.

 

Mange liker en slags form for S&M, hvor den ene er dominant, og den andre skal bli tatt hånd om. Da mener jeg ikke den delen hvor man slår og påfører den andre parten smerten. Men slike fantasier burde absolutt diskuteres og kartlegges, men det krever tillit til partneren.

 

Nøkkelen til et supert sexliv er kommunikasjon, akkurat slik som i et forhold.

 

Tidligere er det nevnt kama sutra og tantrisk sex, men ikke alle liker dette.

 

Å sprite opp sexlivet handler mye om å være spontan. Kanskje liker han sex på det offentlige? Kanskje du skulle strippe for han, eller omvendt? Når han sier kjedelig, mener han vel at dere gjennomgår den samme syklusen med forspill og sex hver eneste gang. Det starter kanskje alltid om natten før dere skal sove, med kyss og vidre til sex, med de samme stillingene.

 

En sex-huske kan være praktisk for å utføre vanskelige stillinger, er ikke alltid like lett å holde en jente rundt hoftene dine for en lengre periode :)

 

Det går også an å varte opp partneren på andre måter før sex, slik som ved å være kjærlig/snill.

--

 

Dette burde vel være nok til å gi deg en god start :love:

Lenke til kommentar
Gjest den_lille

Ja, jeg tror jeg vil avklare det. Fordi i hele dag har jeg faktisk følt meg helt jævlig, redd for at alt er min feil at jeg som du faktisk sier - ikke duger... Og det plager meg..

 

Sexleker: Jeg har vibratorer, og de VAR engang veldig artige å leke med for oss begge, og når det gjelder dildoer har vi vurdert å anskaffe meg en, men jeg føler at jeg vet ikke om jeg vil..

Massasjeolje er noe vi ofte har brukt, den har en fantastisk duft som gir en tennende effekt, eller skal jeg si at den.. den ga en effekt.. Jeg vet ikke lenger.

 

 

En huske er fristende, men den er det ikke plass til noe som helst sted, ettersom vi begge bor hos egne foreldre så er den vanskelig..

 

 

Mange liker en slags form for S&M, hvor den ene er dominant, og den andre skal bli tatt hånd om. Da mener jeg ikke den delen hvor man slår og påfører den andre parten smerten. Men slike fantasier burde absolutt diskuteres og kartlegges, men det krever tillit til partneren.

 

Den likte jeg! Jeg har mange fantasier, og å leke er en del av den.. Takk for tipset! :)

Lenke til kommentar

Vel kjæresten din er en idiot, skjønner ikke at du tar dette på din egen kappe... Spør hva han vi at du/dere skal gjøre, om du liker det dere gjør nå, så får du la han passe på at dere gjør noe han liker også... Spør han om hva han vil, eller så er det jo bare å prøve seg frem, og se om han liker ditt og datt...

Lenke til kommentar
Nja, jeg vet ikke. Vi har ikke sex så ofte, rundt 1-2 ganger i uka.. Hva han mener med kjedelig vet jeg virkelig ikke... :|

8973718[/snapback]

 

1-2 ganger kan være nok, alt avhengig av hvilken situasjon dere er i. :)

 

Angående kjedelig, tror du skal slutte å tenke på dette. Om han virkelig mener sexlivet er kjedelig, så står han for minst 50% av ansvaret! Er virkelig ikke noe å tenke mer på :) Sex involverer tross alt to personer.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...