Gå til innhold

Nytt mobilkjøp - hjelp!


@ir

Anbefalte innlegg

Jeg som mange andre har altså tenkt meg en ny mobil, og som mange andre synes jeg at design og utseende er utrolig viktig. Samtidig tenker jeg at jeg bør kjøpe en mobil med stor plass og gode musikkavspillingsmuligheter slik at mobilen også kan brukes til å høre på musikk, siden jeg ikke eier en mp3-spiller.

 

Mobilen må da også ha lang batteritid samtidig som den har tillgang til minnekort. Den må også ha de grunnleggende spesifikasjoner som kamera, bluethoot etc. men jeg er ikke så streng på 3G og slikt :p

 

Prisklasse: rundt 3000 kr

 

Så, har dere noe anbefalinger? Jeg ville egentlig vente til iPhone, men den kommer ikke før 4. kvartal og er sikkert for dyr ;)

Endret av Atir_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begynner å bli rimelig lei av denne letinga. Finner ingen mobiler som er midt i blinken for meg.

 

Mine øyne ble hengende igjen på Samsungs UGH U600, som ser rålekker ut og frister så himla mye. Men denne mobilen er i følge mange tester ikke noen bra musikkmobil. Batterilevetiden er av Samsung kvalitet og de medfølgende hodetelefonene kan det ikke akkurat skrytes av. Dette er rimelig synd, siden jeg elsker mobilens utseende.

 

Finnes det noen mobiler som virkelig har et slikt pent utseende og samtidig grei til å spille av musikk, og har følgende god batteritid? Jeg har lett lenge, men funnet ingen hittil, og dette irriterer meg grundig.

 

Noen som kan hjelpe meg litt? ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...