Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepps, det var snakk om å bare finne noe materiale via Internett eller noe annet. This stuff works, after all... men en kan vel ikke redde de som ikke vil redde seg selv?

 

Mine gratulasjoner til Munsani, å stjele en artikkel fra et lukket forum i håp om å imponere oss... og det uten å tenke på hvem av oss som har adgang til hvilke forum. Dette er som å rane en bank, og deretter å stikke med en bil som har oljelekk :shrug:. Jeg skjønner bare ikke vitsen...

Lenke til kommentar

Dere er ikke de raskeste knivene i skuffen?

 

Jeg benyttet en venns konto av meg (Munsani) (jeg er -Nikken), fordi (som jeg har nevnt tidligere) kjenner min eks til brukeren min - og av respekt for henne, legger jeg ikke ut noe hun kan forbinde med meg.

 

Dog syntes jeg det hadde blitt lite FRs/LRs her i det siste, og ville dermed blåse litt frisk pust i tråden.

 

Om ikke alle reply's som involverer begge nick blir endret innen 24 timer, fjerner jeg LR'en og kommer ikke til å poste flere slike her. Ever. :)

Lenke til kommentar
Hvis du trodde at ingen kom til å reagere på det så tror jeg at du også er blant de tregere knivene.

Jeg trodde vel at folk kunne legge sammen to og to?

 

Dette er tydeligvis ikke tilfelle, og jeg minnes ordtaket til sjefen min: aldri undervurder idiotien til massene. Sorry for misforståelsen, det kommer ikke til å skje flere ganger :)

Lenke til kommentar
Altså, nå er du teit. Det har ingenting med vår idioti å gjøre eller "to og to". Du lar frem en teit situasjon og nå er du sur fordi folk

Allrighty, du har rett. Burde kanskje lagt en "denne LRen er kopiert fra en annen konto, fordi personer i RL har tilgang kjenskap til den kontoen" :)

Lenke til kommentar

Jeg fikk to uvanlige tilbud i natt. Jeg bør kanskje ha litt dårlig samvittighet på menns vegne for å ikke slå til.

-en bekjent snakka med ei kollega, og jeg overhørte "du lukter blond", så i forbifarten snuste jeg på henne og sa meg enig, og gikk videre. Hun svarte noe surt bak meg. En time etter står jeg i nærheten av henne, så grabber hun meg og sier høyt og tydelig "skal vi ha sex?!". Jeg er ikke fan av skitten utesteddass-sex, så jeg svarte "Foreløpig har jeg det veldig gøy, spør igjen om en time" og gikk.

 

-Jeg rota såvidt med ei bekjent, men dro hjem alene etter bab. Da begynte det å hagle meldinger og telefoner fra hun og venninna, om jeg ikke please kunne komme til dem. Jeg kunne ligge imellom og - ja. U know. Fikk t.o.m "Komman, vi kan kjøre deg hjem imorra!". Det var en mil unna, jeg var trøtt, og de er ikke fine.

Men IOM barnedrømmen om en god gammel FFM burde jeg vel slått til, ser man i retrospekt.

Lenke til kommentar

..hadde ikke vært mye å lyve om gitt, da burde jeg vel heller skrytt på meg å ha gjort det.

 

Dorian, joda. Men angrer ikke fryktelig, i grisefylla med 2 gjennomsnittlige damer hvor hun ene er ganske skitten og ekkel i munnen (jeg må på do: "Jeg må tømme puleren") var ikke veldig turnon.

Hadde jeg vært i samme rom, hadde jeg vel muligens slått til, men det var ikke nok til å få meg opp av senga og ut i taxi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...