Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du må vise intiativ til å henge med folk. Folk ser jo ut til å like deg, men når du ikke viser intitiv er det ikke så merkelig at du blir glemt også. Spør om folk har lyst til å være med på kino eller en pizzakveld hos deg en dag og jobb med å gjøre det naturlig å ta deg med på ting.

 

Da får du garantert flere telefoner fra personer som vil ha deg med på ting. Jeg hadde samme problemet som deg, men nå går ting myyye bedre.

 

Også viktig at du er mye med på ting i starten av VGS så du raskt kommer deg inn i et miljø. Det gjør ting mye enklere. Her må du også vise intiativ til å finne på ting. :)

Lenke til kommentar

Helgen min har vært fantastisk rett og slett. Var på vors på fredag med Chosen og en del andre, måtte dog bounce videre da vi dro ut siden jeg ikke er 20. Møtte en jente jeg har sett på som potensiell ltr og vi stakk på Club Solstice, var ikke så mye liv der så vi stakk etter en stund. Pratet om nattbusser og førte til at jeg skulle sove hos henne. Det ene førte til det andre og ble der til kl 4 dagen etterpå, stakk hjem for å møte noen andre og gjøre meg klar for nok en kveld på byen.

 

Dro på vors hos ltr2b med gode gamle venner før vi stakk ut på byen, var en kul kveld, var en del med ltr2b, dro en rask #close på et stille sted mens hun ikke fulgte med, ble litt imponert selv over min egen speed faktisk, hehe. Stakk til en club og bare hadde det gøy rett og slett, stakk hjem til ltr2b og sov hos henne før jeg stakk på jobb idag.

 

Vet ikke hvordan det går videre med ltr2b, men om jeg plutselig er i et forhold kommer jeg ikke til å stoppe med å sjekke opp damer, men er ikke sikkert jeg kommer til å dra det for langt, vil ikke såre noen. Gleder meg til neste helg, skal ikke jobbe på fredag eller lørdag så blir lett å dra ut!

*SIP*

 

Indie: Du er en jævlig fet fyr. Du kommer til å bli utrolig god, og det var dritgøy å henge med deg i går. Skal også hilse fra Topicus som poster litt her i tråden en gang i blant og si at det var kult at du kom til han i går.

 

BLI TJUE FOR FAEN!!! Hehe

Hehe, you're not too shabby yourself! Hils tilbake, var sinnsykt gøy å vorse med dere :w00t:

 

Diskusjon.no treff/vors må vi få til, bør ikke være helt umulig for meg å låne legget mitt til broren min på 21 år heller, vi er så og si prikk like. Eneste ulempen er at han er i New Zealand ut neste halvår.

Lenke til kommentar

Hmm, var ute både fredag og lørdag. Fredagen gikk ok. Endte opp med en golddigger, som jeg fikk kasta ut av piratdrosjen til slutt. Det var litt morro :p

 

Men, lørdagen fikk jeg plutselig store problemer. Aner ikke hvorfor. Var på et relativt nytt sted, som jeg har hatt gode erfaringer med fra før, men nå så stokket alt seg. Veldig dårlig utvalg og jeg kom meg ikke ut av comfort zone. Fikk ganske bra kontakt med ei, og veldig mye KINO, helt til typen hennes kommer og tar henne med seg. Egentlig greit, da jeg ikke legger ann på damer som har type. Med mindre de ikke sier at de har type.

 

Funka som en bra Wing for kompisen min dog, han la ann på ei som hadde typen sin like ved siden av. Jeg holdt han i sjakk og han reagerte tilslutt med å kjefte på dama si, "Hvorfor snakker du til han!? Du skal bare snakke til meg du!". Så ble det #close på kompisen min.

 

Men, er det noen som har en ide om hvorfor jeg ikke kom meg ut av comfort zonen? Jeg er vanligvis ikke redd for å drite meg ut eller å få nei i det hele tatt. Men alt føltes bare helt feil. Kan det være resultat av for mye keyboard jocking?

Lenke til kommentar

delroton, hvordan var staten din?

 

Høres ikke ut som om du pumpet noe særlig state.

 

Er man i state har man det gøy og gir faen uansett hva som skjer.

Har man et lavere energi-nivå er det lettere for å tenke for mye, føle seg utilpass og føle at nå man gjøre noe.

 

Dette er mine erfaringer :)

Lenke til kommentar
delroton, hvordan var staten din?

 

Høres ikke ut som om du pumpet noe særlig state.

 

Er man i state har man det gøy og gir faen uansett hva som skjer.

Har man et lavere energi-nivå er det lettere for å tenke for mye, føle seg utilpass og føle at nå man gjøre noe.

 

Dette er mine erfaringer :)

 

Sant. Gir blaffen i å analysere en hver sosiale situasjoner. I går på julebordet var jeg bare fast bestemt å ha det moro, og moro ble det mye av :) Negging, KINO og IOI kom bare automatisk når jeg var i state, jeg tenker i ettertid "åå ja det var negging eller kino som jeg drev med der" Uten at jeg tenkte på det i det tidspunktet.

Lenke til kommentar
Ni Kon er en vakker mann. Men tøffel! ;)

 

:fun:

 

Bilde av superhelten:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
2428878620_d8fa0ace01_o.jpg

 

Men du tar feil... jeg er ingen tøffel, jeg satser bare på ei....

 

Da har jeg vært sammen min ltr i ca 3,5 mder og vi har i løpet av den tiden hatt en langhelg i Roma, en på Island og vi har akkurat kommet hjem fra Amsterdam :) Mitt tips til alle som får seg kjærste er å reise og oppleve mye!

 

For opplevelser danner minner minner, og minner er røtter. Og solide røtter trenger man for at kjærligheten skal vokse seg stor og sterk :)

 

 

Et annet tips er å være en handlingens mann. Ikke prate om ting, men heller gjennomføre. Når vi kom til Amster på torsdag skulle vi ta inn på et lukushotell. Etter å ha vært på rommet i 2 minutter fisker jeg opp hotelltelefonen og ber de sende ned en butler/pussboy/whatever fordi jeg var sterkt missfornøyd med rommet. Vi fikk et langt bedre rom og mens de gjorde klart rommet kunne vi sitte i hotellbaren og drikke alt vi ville gratis. Damer liker menn som handler og ikke syter og klager, men aldri utretter noe. Min ltr satte virkelig pris på at jeg bare handlet og ikke sutra som en drittunge i flere dager... Men man skal ikke klage for å klage. En klage skal ha rot i virkligheten :)

 

Og jeg snur meg ikke rundt å titter på andre damer i selskap med min ltr. Hun er unik for meg, og jeg vet at det er få damer som er i nærheten av hennes nivå, ergo er det ikke vits for meg å snu meg etter damer på gata. Hun føler seg unik i mitt nærvær, altså unik for meg, og det er det som er viktig.

 

Blir forresten sambo med henne rimelig snart :) Life is good :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...