Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

*POST UPDATED* ^^^^^^^^^^^^^^^

 

Siden kongeparken er noen KM(?) unna, så vil jeg tro at det er ganske logisk at været var det samme :p

 

Det var pisskaldt, det blåste, og det var skikkelig fuktig. Men ikke noe regn som jeg kan huske.

 

Kjørte forøvrig hjem i går natt(var edru, og gadd ikke å sove i bilen). Oslo-Gjøvik på 80 min, og da stoppa jeg to ganger. Utrolig gøy å kjøre heeeelt på grensa over hadeland :D

 

Utdypende FR:

 

Kjørte oppover til Oslo med ei venninne på fredag. Vi kom fram til den nederste parkeringsplassen før Tryvann, og hu stakk for å finne venninnene som skulle kjøre oss opp til selve plassen mens jeg helte spriten min fra glassflaske til plastflaske. Jeg fikk plutselig melding fra jenta som sa "Du må finne skyss opp selv. Du kan sikkert haike eller noe". Jeg var edru, og ikke faen om jeg skulle haike. Så jeg gikk opp alene. Først forbi 20 russebiler fulle av folk med stygge blikk, og så noen kilometer opp til toppen. Jeg hadde fått melding av miss LTR om at jeg skulle si i fra når vi var på toppen, slik at vi kunne møte hu og vennene hennes. Jeg sendte melding og sa at venninna mi stakk fra meg, og ba hu møte meg. Det var litt koselig å se hu etter 20 minutter med gange i oppoverbakke, så jeg ga hu et lite kyss, og vi gikk sammen opp til den overfylte russebilen. Der satt vi og snakka, og jeg kjente heldigvis fire av de seks jentene der inne. De snakka om hvordan gutter som var "dritheite" så ut, og jeg satt egentlig bare i bakgrunnen og klådde litt på LTR-jenta. Etter hvert kom jeg inn i samtalen med noe sånt som "har dere sett X eller? Han er jævlig fin ass. De ABS'a". De lo såklart, og vi fortsatte å snakke om noe annet random. Alt i alt et greit vors.

 

Senere gikk vi opp til Tryvann, og jeg som hadde dritesjuken, var absolutt ikke i state, og jeg dansa ikke i det hele tatt. Jeg var med LTR hele kvelden, og det var greit. Vi klina en del, men jeg klarte ikke å kose meg, ettersom det føltes som om noen hadde åpna ei kran inni meg, og at alt det ekle faenskapet var på vei ut.

 

Kvelden endte meg at jeg ikke klarte å være der lenger, så jeg bare stakk, gjorde fra meg på den ekstremt ekle utedassen, og la meg kald, sur og med sinnsykt vondt i magen baki peugeoten min. Alene. Jeg sendte natta- og sorrymelding til LTR, og hu sa jeg kunne gjøre det godt igjen dagen etter. Det var en grei deal, tenkte jeg, og sovna samtidig som jeg gikk tom for batteri.

 

Lørdagen starta med at jeg våkna av sola i øynene mine. Jeg var kald og jævlig, og følte meg ekkel etter en kveld med fyll og diaré. Så jeg lå i bilen i en time eller to, før jeg kledde på meg, og dro inn i Oslo sentrum på jakt etter lader til telefonen min(som er en LG. Noe som er VELDIG gøy å leite etter....). Jeg fant ikke en eneste mobilsjappe, så jeg tenkte at jeg heller skulle leite etter leiligheten til besteforeldra mine, i håp om å få låne telefon der så jeg fikk tak i foreldre, og deretter LTR-jenta. Det gikk jo greit, og jeg fikk sove i senga deres, jeg fikk vann og banan, og best av alt 1500 kroner så jeg skulle klare meg "ut dagen". Jeg dro derfra i 3-tida, og møtte LTR, venninna som hadde gått fra meg dagen før, og den overlegne fetteren hennes. Vi kjørte litt rundt om kring, og 200 kroner i bensin og litt hodepine seinere, endte vi opp på en grisedyr kinamat-restaurant. Det endte med at jeg spiste bigmac rett over gata etterpå.

 

Jeg tok med meg LTR i bilen, og vi dro til fetteren til venninna, som jeg da hadde blitt litt kjent med. Hyggelig type faktisk. Både jeg og LTR liker bilfilmer, så vi koste oss med The Fast and The Furious, mens hu lå godt inni armkroken min. Deretter pakka vi, og jeg var 5-10 min på dass i håp om at jeg skulle klare å holde ut kvelden uten å føle meg som et overkjørt ekkorn. Men ettersom magen føltes helt forferdelig, bestemte jeg meg for ikke å drikke den kvelden. Det var jo egentlig greit, ettersom Tryvann var helt døvt også den kvelden. Jeg hang med LTR i går óg, og vi hadde det koselig. Det begynner vel å bli trygt å kalle oss kjærester nå.

 

For å ikke være for OT, så må jeg vel nevne hvordan det gikk mtp game også. Jeg var så dårlig at jeg ikke klarte å tenke skikkelig, så det gikk mest i "vanlige" samtaler. Jeg så targets OVERALT, men ettersom LTR vil ha meg for henne selv, så måtte jeg holde fingrene av fatet. Hadde jeg vært 100% singel og frisk, så skulle jeg absolutt prøvd meg på mange av jentene jeg så. Hadde epic EC med et 2-set(HB8 ogHB9), men når de så jeg holdt hånd med LTR, så bare smilte de sånn "haha, du får ikke noe, for du er med dama", og snakka videre med hverandre. Men jeg er da fornøyd. Jeg er skremt som faen over å ikke kunne prøve meg på jenter lenger, men det er vel fordeler ved å være i et forhold også. Som f.eks.... Å ... Eller... Hmmm... Ja, det er sikkert noen fordeler...

Endret av conflict
Lenke til kommentar

Av ren latskap har jeg utelatt å skrive FRs i det siste, og i stedenfor forsøkt å fokusere på inner game. Jeg trodde dette var nyttig, men jeg sitter heller igjen med følelsen av at jeg har kastet bort tiden min. Jeg støtter deg, Dicktator: Noe av det samme skjedde med meg, men jeg fikk heller nissen kastet ut.

 

Anyways, here it goes!

 

Fin i farta, og full av forhåpninger raver jeg nedover mot utestedet med en pils i hånda. Dagen før husker jeg helt ærlig ikke så mye av i dag, men jeg var ute for å steppe opp gamet mitt et par hakk. Jeg hadde samtidig kommet i kontakt med noen andre likesinnede fra et annet lukket forum som dømte gamet mitt, og sa hva jeg måtte forbedre meg på. Planen var derfor å følge disse rådene i dag ;)

 

I det jeg kommer inn ser jeg at stedet er fullstendig dødt. Et par folk ved baren, og jeg klarer ikke engang se hvilket kjønn de er. Går derfor og lufter kølla, før jeg ser et fire set som sitter og choder. I midten sitter det en svær fyr, sammen med to HB7s. Uten å tenke meg om to ganger, åpner jeg settet. Merk at jeg er helt alene på dette punktet, og har ingen wings som kan ta vekk obstacles, og dette så jeg på som en mer eller mindre umulig oppgave. På dette punktet kjørte jeg kun rutine game, og følte at dette var sikkert for å unngå å hoppe inn de åpenbare hoopsa som hun ville sette ut til meg. Rutine game er også det som er mest givende for meg når det kommer til game, så why change a winning team? Target sitter rett til høyre ved meg, og jeg kjører en FTC i det hun finner en stol og ber meg sette meg ned. Dette er ca. ett minutt inn i settet. Game on! Tror jeg.

 

Det første jeg fokuserer på, er å befriende amog. I begynnelsen er alt rosenrødt og bra, og vi high fiver og skåler mens jeg prater med de andre. Jeg blir advart om at fyren er voldelig når han er full, og jeg svarer "nåå, så søtt. Er du liksom barnehagetanta hans når han er ute og drikker? Magnificent!;)" Amog går på dass for å slå lens, og de to andre jentene ser jeg ikke noe til. Det er med andre ord kun meg og target igjen. På dette punktet feiler jeg totalt. Her skulle jeg isolert henne, og tatt henne med vekk, for hun begynner å ta meg i håret og rundt i ansiktet. Hun kjører noen heftige shit tests som jeg klarer meg fint gjennom. Amog kommer tilbake, og er PISSED. Jeg kjører heftig AMOGING på han, til liten nytte. Han ypper til fysisk konfrontasjon, sparker meg i brystet, og jeg skjønner nå at jeg er langt utenfor game. Synd, for var klar til å gi dama ved siden av en natt hun sent ville glemme. Moving on.

 

Formen er på topp etter den forrige episoden. Flere folk begynner å ankomme utestedet, og jeg møter flere gamle kjente som jeg hooker opp med. Jeg må lufte kølla atter en gang, og sier til en jente som sitter rundt bordet med oss at hun kan få lov til å passe på stolen min. I det jeg kommer tilbake kjører jeg full rutine. Alt kommer som perler på en snor: Jeg kjører hovedsakelig push/pull og negs. Alt går etter planen. Med seks spectators rundt bordet, kcloser jeg henne, og planen er å gå ut for luft. Skjebnen vil det annerledes når jeg møter en gammel venninne som jeg ikke hadde sett på noen måneder. Mot alt hell kjenner hun det gamle target som jeg kclosa 2 min tidligere. Fuck! Anyway, venninna er glad for å se meg, og den neste halve timen bruker jeg henne for å social proofe resten av klubben. Hun gir meg noen saftige IOIs, ber meg med på nach senere og alt er egentlig bare helt jævlig fett. Så kommer vendepunktet hvor det går til helvete. Kclose, hun trekker seg unna, ler, tar opp mobilen og får sølt drekke over hele meg og på toppen hennes. Etter dette får jeg en shit test som jeg feiler ganske heftig på, og det ser ut til at jeg mister en del attraction pågrunn av dette. Utover kvelden er hun ikke halvparten så happy som hun var før, og er i det hele tatt kald som faen. Jeg pulla triggeren alt for tidlig.

 

Planene er allerede lagt for de kommende helgene. Coaching er fikset, og jeg skal pushe meg selv lenger enn hva jeg trodde var mulig.

 

Mido out.

Endret av Mido
Lenke til kommentar

Neg henne kanskje?

 

Fant ut noe i helga. Peacocking funker. Det var en dritbleik dude med afro og briller som dansa helt aleine. Absolutt peacocking. Det verste var at det funka fett. Dansa i nærheten av han i sikkert 10 min, og da var vel 10-20 jenter(noen jævlig fine) borte og dansa med han og tok på håret hans. Han klarte ikke å ta det videre, men han fikk ihvertfall til peacock-aspektet =D

 

Film:

 

Det er han rare duden i rød jakke.

 

EDIT: Det er høy og irriterende lyd på filmen, så skru ned/sett på mute før du spiller av.

Endret av conflict
Lenke til kommentar
Hva mente du nå?

 

At en venninne av en av jentene jeg har flørta litt med i det siste sa at hu var noe å satse på, jeg vet bare ikke hvem av dem det var.. Har aldri snakka med hu dama som sa det til meg før, så da må target ha sagt noe til henne, og venninna tydeligvis godkjent meg, så da ser det ut som det er gode sjangser, men veit ikke hvilket target det er snakk om : /

Endret av Allighiero
Lenke til kommentar
Neg henne kanskje?

 

Fant ut noe i helga. Peacocking funker. Det var en dritbleik dude med afro og briller som dansa helt aleine. Absolutt peacocking. Det verste var at det funka fett. Dansa i nærheten av han i sikkert 10 min, og da var vel 10-20 jenter(noen jævlig fine) borte og dansa med han og tok på håret hans. Han klarte ikke å ta det videre, men han fikk ihvertfall til peacock-aspektet =D

 

Film:

 

Det er han rare duden i rød jakke.

 

EDIT: Det er høy og irriterende lyd på filmen, så skru ned/sett på mute før du spiller av.

Så han på gulvet og alle jentene jeg gikk med var så into håret hans at det var sykt. De gikk fram og tok bilder/klemmer osv. perfect level of peacocking :p Bare synd jeg hadde sinnsyk hoste/feber og holdt meg mest i ro med drikke, pizza og venner begge dagene :/

Lenke til kommentar
Så du har flørta med flere jenter, og en av dem er hypp på noe mer, men du veit ikke hvem? Haha, morsomt scenario. Du får gå systematisk til verks, isolere en og en, og prøve deg fram ;)

 

Korrekt. Er vel 5 mulige tror jeg : o Høres ut som en god ide!

Endret av Allighiero
Lenke til kommentar
Så han på gulvet og alle jentene jeg gikk med var så into håret hans at det var sykt. De gikk fram og tok bilder/klemmer osv. perfect level of peacocking :p Bare synd jeg hadde sinnsyk hoste/feber og holdt meg mest i ro med drikke, pizza og venner begge dagene :/

Lytt synd for han at han ikke hadde skillsa til å ta det videre da. Tror ikke han fikk med seg noen hjem, for det virka som om han hadde litt for lite selvtillit.

 

Var sjuk jeg og. Alt ditt pluss diaré. Hadde jeg ikke vært sjuk, skulle jeg faenmeg vist hvordan man tiltrekker seg jenter! :p

 

Korrekt. Er vel 5 mulige tror jeg : o Høres ut som en god ide!

Men pass på at de ikke snakker om det seg imellom. Plutselig så får den som likte det vite at du flørta med venninna, og du blir stempla drittsekk av alle sammen. Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...