Tøffe-Tetra Skrevet 19. juni 2007 Skrevet 19. juni 2007 pølseKOKING sånn jeg utfører det, kok opp en haug med vann, la det fosskoke skikkelig, men ikke så mye at det koker over. sleng pølsene oppi og vent noen få minutter til de sprekker. da har du kokt pølser... det skal lissom litt til å ødelegge pølser, smaker det samma uansett...
mkon Skrevet 19. juni 2007 Skrevet 19. juni 2007 1. Kok opp vann til det fosskoker 2. Trekk fra plata/eller ha på minste varmen 3. La pølsene trekker i et par minutter til de blir varme Thats it! Skal du grille pølser så lager du små snitt over pølsene så de ikke sprekker på grillen!
^fmj Skrevet 19. juni 2007 Skrevet 19. juni 2007 Noe sier meg at du bør kjøpe den der kokeboka som heter, "Hvordan koke vann".
Locrin Skrevet 19. juni 2007 Skrevet 19. juni 2007 Legg pølser i ovenen. Skru på 200C vent til du hører popping Det er da like før pølsene sprekker. Ta dem fort ut. Ferdig :--D
Bushmills Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Går det ann å koke pølser i melk evt. sjokkomelk? Er jo lov å prøve
Vannfrisk Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Jeg la en i mikroen i går, og den fikk et litt merkelig utseende. Så ut som om at deler av den hadde blitt "solbrent".
theoriginalAidskake Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Bare legg de i microen til de sprekker. 8937404[/snapback] Haha, de blir de jo bare superrynkete. ^^
Vannfrisk Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Men den smakte det samme? 8937614[/snapback] Hehe, ja. Ingen smaksforskjell ;P
Holten Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Dere trenger et kvinnfolk med pølsekokeskillz. 8893110[/snapback] Jeg trenger hjelp Ida! Skal koke noen pølser her, vet ikke hvordan jeg skal gjøre det!
theoriginalAidskake Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Jeg trenger hjelp Ida! Skal koke noen pølser her, vet ikke hvordan jeg skal gjøre det! 8937684[/snapback] Ida to the rescue! Kok opp vann og ta i litt buljong. Legg pølsene oppi, og demp varmen 50%. Så skal de ligge der til de flyter, for da er de visst ferdige. Easy peasy, egentlig.
Mr. Bojangles Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Da har jeg "teh oppfølger-question": Hvordan koker man egg? Jeg kunne det før i tiden, men siden jeg ikke har spist det de siste årene(!) har det blitt glemt til fordel for andre ting.
unwill Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Da har jeg "teh oppfølger-question": Hvordan koker man egg? Jeg kunne det før i tiden, men siden jeg ikke har spist det de siste årene(!) har det blitt glemt til fordel for andre ting. 8937849[/snapback] Jeg leste en gang en "forsker" artikkel på hvordan man skal koke egg. Tror det var en som het C. Williams. Du skal ha lite vann, ca 1 cm høy på en litt stor kjele. Skal du ha det bløtkokt kommer det litt an på egges størrelse og om den er kald (fra kjøleskap) eller har ligget ute en stund. Men ca 4 - 6 minutter er best (av erfaring)
2ball_ Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Da har jeg "teh oppfølger-question": Hvordan koker man egg? Jeg kunne det før i tiden, men siden jeg ikke har spist det de siste årene(!) har det blitt glemt til fordel for andre ting. 8937849[/snapback] litt viderekomment spørsmål det der mener det er: bløte: 2-4 min. harde:4-6 min. meget harde(de begynner å bli litt grønn i plommen): 10-12 min. meget bløte (nesten rå): varme dem i mikro i 1/2 min. (ikke mer!! da kan de eksplodere!! )
theoriginalAidskake Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Prøv ikke å koke egg i microbølgeovnen, hvertfall. Det går skikkelig dårlig.
Mr. Bojangles Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Prøv ikke å koke egg i microbølgeovnen, hvertfall. Det går skikkelig dårlig. 8938055[/snapback] Been there, done that.
Holten Skrevet 24. juni 2007 Skrevet 24. juni 2007 Ida to the rescue! Kok opp vann og ta i litt buljong. Legg pølsene oppi, og demp varmen 50%. Så skal de ligge der til de flyter, for da er de visst ferdige. Easy peasy, egentlig. 8937700[/snapback] Får fortsatt ikke til! Tror du må komme hit for å hjelpe meg! Huhuh :!: ( Hvis du ikke skjønner, så er det tull )
Black Star Skrevet 25. juni 2007 Skrevet 25. juni 2007 bløte: 2-4 min. harde:4-6 min. meget harde(de begynner å bli litt grønn i plommen): 10-12 min. Bør nok koke i 10 minutter for å bli så harde at de ikke renner utover brødskiva (hvis det er det du skal ha de på). 4-6 minutter så er de fortsatt ganske flytende.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå