Gå til innhold

Øl priser rundt om i Norge/Europa


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234789
kommer man under 10kr noe sted da

8884844[/snapback]

 

ja i praha.. kjøpte en halvliter der for noen år siden til 7kr tror jeg det var...

Lenke til kommentar

Betalte 25 koronas for en halvliter Urquel i Praha, på enden av en trikkelinje. Rett ved siden av Humlmusik, ville sjekke ut Furch- gitarene, men det var lørdagsstengt. Nedtur, men pilsen gjorde humøret mye lettere. Og puben spilte skikkelig tungrock, sånn klokken 11 på formiddagen. :D

Endret av CastorFiber
Lenke til kommentar

var i tjekkia i april, og ja, det er svinebillig øl der. kan komme helt ned i 6kr for halvliteren på utested. der vi var kosta det 10kr, men det var ganske sentralt i praha.

 

på butikken er det enda billigere, husker ikke eksakt hvor mye det var, men billig var det. sprit å er helt latterlig billig. (2.25 liter absolutt vodka til 250kr, stoor flaske ja :D ) får kjøpt absinth med 70% på butikken, selv på en søndag. vi var på butikken på søndag kl 22.00, og da kunne man handle øl/sprit. like mye utvalg på butikken der som på polet her til lands. ganske rart, når man er vant med Norge. røyk og mat er også billig, elektronikk var omtrent like dyrt som her, samme med bensin, rundt 10kr literen,

Lenke til kommentar

Kjøpte ølbrett nok til å fullstendig fylle en Toyota Yaris i Alicante i fjor sommer. Var et billigsenter a lá Lidl, og det kostet rundt 2 kroner for én boks (0,33l).

 

I Praha og resten av Tsjekkia er det uhørt billig utepils noen steder. Har sett øl nede i 5-6 norske kroner.

Lenke til kommentar
Når vi var ute i Tsjekka(Praha) kunne man ta med seg 200 kr. ut. Det holdt til trikk til og fra, drikke, mat og evt. inngang på diskotek :)

8916666[/snapback]

Var samma i Polen :fun:

 

Våkna opp en morra med tre flasker 0,65L Heineken ved sina meg oppi en pose sammen med ei kvittering som fortalte meg at jeg hadde betalt 5-6 zloty for de :wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...