Gå til innhold

Football Manager LIVE


Anbefalte innlegg

Hva tror folk om Football Manager LIVE?

 

http://www.footballmanagerlive.com/en/

 

Dette er altså et kommende MMO-spill der du skal leke manager. Dog du kan ikke spille favorittklubben din - du må nok pent lage din helt egen FK Fotball. Med et visst startbudsjett kan du da signe visse (også fiktive) spillere, og matche opp mot andre online.

 

Kamper kan spilles "nårsomhelst", mens turnerninger og slikt vil være deadline-basert. Altså du må spille en viss kamp innen en viss deadline, men ellers er det ingen restriksjoner på når den kan spilles.

 

Ganske sært - og litt spennende - konsept spør du meg. For de som husker hvor gøy det tross alt var å spille gode gamle CM i nettverk med en 3-4 spillere burde vel denne løfte noen øyenbryn :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...