Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen slår seg plutselig av !?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan vel ikke være samlet system når cpu alene trekker oppmot 100W??

 

Ser for meg et system ikke trekker mer en 274W på full load med et 8800gtx kort. Da er det rart vi har 1000w i handelen.

8806690[/snapback]

 

Ja, det ER rart, men det er ikke sunt for psu å ligge på 100%. kw-psuer er for mega servere med to cpu-er, 16 minnebrikker, 10 harddisker osv. Husker en tråd for lenge siden der noen spurte hva de burde ha til to amd prosessorer på 2ghz. Han spurte om 350watt var nok, og fikk til svar at han burde i hvertfall ha 400-450watt. Det var ikke akkuratt energy efficient cpu-er.

Lenke til kommentar
Har hatt et lignende problem. PCen bare restara etter ca 1 min etter at dataen var helt inne. Men det løste seg for meg når jeg drog ut internetten. Då eg tok inn internetten igjen, så skjedde det ikkje noe før eg slo på msn. Kansje msn kan ver problemet.

8858039[/snapback]

Kanskje du bør prøve et annet nettverksort, er det et interntkort (fastloddet på HK), slår du det av i BIOS og setter inn et vanlig PCI kort. Disse får du for 100 kr og opp.. Eller du kan høre med venner om de har et du kan låne for testing (merk: er det ikke driver med bør du lese på Chipen hvilket nr den har så du får lastet ned riktig driver før du setter det inn. Win XP har ikke drivere til alle kort.

 

Lykke til.

 

Abbyss

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...